Haberler

Alex de Souza: Başarılar Fenerbahçem

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin efsane kaptanı Alex de Souza, UEFA Avrupa Ligi maçı öncesi sarı lacivertlilere başarılar diledi.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu ilk maçında bu akşam Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımıyla karşılaşacak. Saat 19.00'da başlayacak Fenerbahçe-Lokomotiv Moskova maçını İsveç Futbol Federasyonu'ndan Martin Strömbergsson yönetecek. Fenerbahçe'nin bu kritik mücadelesinden önce efsane kaptanı Alex de Souza'dan sarı lacivertlilere destek geldi.

ALEX'TEN DESTEK

Kritik maç öncesi sarı lacivertli takımın efsane Brezilyalısı Alex de Souza'dan da Türkçe mesaj geldi. Instagram hesabından maçın görselini paylaşan Alex, altına da "Başarılar Fenebahçem" notunu düştü. Alex'in bu sözleri takipçilerinin beğenisini topladı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Lokomotiv Moskova Fenerbahçe Rusya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi?
500

Yorumlar (8)

aslan kral:

Allah lokomotivin yardımcısı olsun. Bismillahirahmanirahim Allah''''ım sen bu asker kaçagının takımını mahveyle bozguna ugrat sen büyüksün inşallah fener kaybeder

1
13
yanıtYanıtla
Orcunfb:

Kanı bozuklar...

yanıt18
yanıt0
GALATASARAY...Mobil-ANDROID:

Saygıyı hakeden bir adam herşeyden önce iyi bir Fenerbahçeli o yüzden mi heykelini diktiniz... Hagi'den sonra en iyi yıldız Alex'dir hakkını yemeyin...

10
2
yanıtYanıtla
MüslümanMobil-IOS:

Düş Fenerimin yakasından alex efendi seni bu kulubte kapıcı bile yapmazlar artık sahtelar adam

0
11
yanıtYanıtla
FENERLI-1:

turk futbol tarihinin gelmis kecmis en BUYUK YABANCI OYUNCUSUNUN FENERBAHCELI OLMASINDAN DOLAYI BUTUN FENERBAHCELILER QURUR DUYUYOR ALKISLAR SENE ALEXS KAPITAN

6
1
yanıtYanıtla
Ruhi OltakMobil-IOS:

6S lilere ibret olsun

1
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

büyük kaptn kralex de souza :-)

1
0
yanıtYanıtla
selim 34 37:

ortasında kalbimizin bir yer açtık senin sen bizim için yetenekli zeki estetik ve futbolun efendidisin teşekkürler unutulmamak dileğiyle.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title