Haberler

Alev Kartalı Keşan'da Orman Yangınına Müdahale Ediyor

Edirne’nin Keşan ilçesinde dünden beri kontrol altına alınmaya çalışılan orman yangınının söndürülme çalışmalarına İstanbul İtfaiyesi yangın söndürme helikopteri Alev Kartalı da destek veriyor.

Edirne'nin Keşan ilçesinde dünden beri kontrol altına alınmaya çalışılan orman yangınının söndürülme çalışmalarına İstanbul İtfaiyesi yangın söndürme helikopteri Alev Kartalı da destek veriyor.

Edirne'nin Keşan ilçesine bağlı Sazlıdere köyü yakınlarındaki ormanlık alanda dün başlayan yangın, kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılan orman yangınına; İstanbul İtfaiyesi yangın söndürme helikopteri Alev Kartalı, Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü, Keşan Orman İşletme Müdürlüğü, Çınarlıdere Orman İşletme Şefliği ekipleri yangını 42 arazöz, 4 helikopter, 13 su tankeri ve 5 dozerle kontrol altına almaya çalışıyor. Bölgede, 8 ilk müdahale aracı, 2 ambulans ve 150 kişilik ekip görev yapıyor.

Bölgede söndürme çalışmalarına destek veren Alev Kartalı bölgeye intikal ettikten sonra 25 sorti yaptı. Ancak bölgede rüzgarın çok şiddetli olması nedeniyle müdahalenin güçleştiği belirtiliyor. Tüm ekipleri alevlerin önünü kesmeye çalışıyor.

Sazlıdere ve Gökçetepe köyleri arasındaki ormanlık arazide başlayan yangının evlere sıçramaması için önlemler alınıyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sazlıdere İstanbul Keşan 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title