Haberler

    'Aldatıyor mu' Diye Kocasının Telefonuna Baktı; Hayatı Karardı

    Güncelleme:

    Birleşik Arap Emirlikleri'nde aldatılıp aldatılmadığını öğrenmek için eşinin telefonuna bakan kadın, 120 bin TL para cezasına çarptırıldı. Mahkeme, kadının sınır dışı edilmesine karar verdi.

    Birleşik Arap Emirlikleri'nde aldatılıp aldatılmadığını öğrenmek için eşinin cep telefonunu kontrol eden bir kadın, 150 bin dirhem (Yaklaşık 120 bin TL) para cezasına çarptırıldı.

    SINIR DIŞI EDİLECEK

    Reuters'ın İngilizce yayın yapan Gulf News gazetesinden aktardığı habere göre, Acman Emirliği'ndeki mahkeme, ismi ve uyruğu açıklanmayan Arap kadının aynı zamanda sınır dışı edilmesine karar verdi.

    ÖZEL HAYATI İHLAL

    Kadının kocasının yaptığı şikayet üzerine açılan davayı karara bağlayan mahkeme, bilgi teknolojisi aracılığıyla "bir başkasının özel hayatını ihlal eden kişilerin" cezalandırılmasını öngören sanal suç yasası kapsamında bu hükme vardı.

    TELEFONUNU KARIŞTIRIP FOTOĞRAFLARI KENDİ CİHAZINA AKTARMIŞ

    Kadının avukatı ise yaptığı açıklamada, müvekkilinin, aldatıldığını düşündüğü için kocasının telefonunu izni olmadan karıştırıp, fotoğraflarını kendi cihazına aktardığını söyledi.

    Gazetenin haberine göre, çift 30'lu yaşlarında.

    Kaynak: Hürriyet / Dünya

    Dünya Haberler

    500

    Yorumlar (2)

    Ghg:

    Iste araplarin adaleti. Siz hala bunlara mi tapiyordunuz?

    2
    5
    yanıtYanıtla
    ;:

    Araplara tapmak mı? Öyle bir inanış mı varmış? Sanırım Arap milliyetçilerine diyorsun da onlar da anlamaz ki be aslan, Arapça yazman gerek. Cahillik ederek birilerini cahillikle suçlamak ne hoş değil mi? Tağilacak, övülecek, övgülerin en güzeline layık, kainatın sahibi, eninde sonunda ona döndürüleceğimiz, bizi yoktan var eden, öldürüp sonra yeniden var edecek olan Allah'' tır.

    yanıt3
    yanıt0
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title