Haberler

Aldatılan Eş Seçkin Piriler İlk Kez Konuştu: Şoktayım

Güncelleme:

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, önceki akşam yasak aşkıyla dudak dudağa yakalandı. Manken eşi Seçkin Piriler "Kocamı seviyorum, şoktayım." dedi.

Ünlü rock'çı Kaan Tangöze'den iki çocuğu olan eski manken Seçkin Piriler eşinin başka bir kadınla sarmaş dolaş fotoğraflarıyla ilgili Makaron''a konuştu. Tangöze'nin yakalandığı esmer güzelin ise Kıvılcım Ural olduğu ortaya çıktı.

"KAAN'I SEVİYORUM, ŞOKTAYIM"

Kaan Tangöze ile 5 yıldır evli olan Piriler, "Ben Kaan'ı seviyorum. O da beni seviyor. Şu an şoktayım. Yüz yüze gelip konuşacağız. Herhangi bir karar almadık. Kaan zaten turnede, o nedenle söyleyecek bir şey yok. Önemli olan ailemizin bütünlüğünün korunması ve çocuklardır. 2 çocuğum var. Çocuklarımı düşünmek zorundayım. Bu özel konuyu önce aramızda halledeceğiz." şeklinde konuştu.

İlgili Haberler

KLİBİNDE OYNAMIŞTI

Duman grubunun 2009 yılında çekilen "Elleri Ellerime" adlı şarkısının klibinde oynayan Ural'ın adı Mabel Matiz'le de aşk dedikodularına da karışmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Seçkin Piriler Kaan Tangöze Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (14)

erkek38:

erkek adam çapkın olur . . . . hergün aynı yemek yenir mi arada sırada dışardan yemek yemek gerekir

5
69
yanıtYanıtla
babababa:

bazen lokantadan yemek yemek iyi gelir her zaman degil tabikiiii

yanıt1
yanıt20
türk erkegi:

türk erkegi ve türk kadini, naa-muslu olur, , , bunu koca kafana yaz, zirtooo.

yanıt16
yanıt1
dede:

artistlik cehepelilerin ve alevilerin meslegidir.

8
17
yanıtYanıtla
sinem:

boşa gitsin zaten iğrenç

21
3
yanıtYanıtla
BOŞAAA:

NE DİYO BU KADIN YA BOŞA GİTSİNN NE ALAKA ÇOCUKLARINI DÜŞÜNME BİLE BÖYLE Bİ BABA İSTEMEZLER. .

16
3
yanıtYanıtla
ref:

seckin pirilere yapılırmı bu be

9
3
yanıtYanıtla
Meral:

Kaan Tangöze nin yeni album tanıtımı ;)

11
1
yanıtYanıtla
Lol:

Su adamı oldu olası hiç sevmedim , suna bakın keş bildigin

6
1
yanıtYanıtla
Adımı yazıym:

Bence duman olmuş. . . yanlış hesap bağdattan bügün dönmüş. . sonuca bakar bizimkiiler ama ben sebebi görüyorum. . Ah be siz siz olun evlenirken sevgiye ve uyuma önem verin.

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title