Haberler

Albayrak Şampiyonluktan Emin

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Başakşehir maçına ilişkin yaptığı açıklamada, “Hatasız kul olmaz. Sakin olacağız ve şampiyon olacağız” dedi.

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Başakşehir maçına ilişkin yaptığı açıklamada, "Hatasız kul olmaz. Sakin olacağız ve şampiyon olacağız" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında sahasında Başakşehir'i ağırlayan sarı-kırmızılı ekip, mücadeleden 2-2'lik eşitlikle ayrıldı. Karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, "Galibiyet için çok hazırlandık ama 2-0'dan sonra skoru koruyamadık. Futbolda bunlar var. Telafisi var. Önümüzde çok maç var. 3-0'da olabilirdi ama 1 puan aldığımız için üzgünüz. Bu maçı telafi edeceğiz" dedi.

"BENİM OLDUĞUM YERDE PROBLEM OLMAZ"

Maçın ardından yaşanan kavganın sorulması üzerine Albayrak, "Başakşehirli oyuncuları ve yakın arkadaşım olan Abdullah hocayı içeri sorarak tatlıya bağladık. Benim olduğum yerde fazla bir problem olmaz. Sahada olan bir şeyi dışarıda devam ettirmek istediler. Chedjou'yu koluna girerek kendim içeriye soktum. Maçtan sonra böyle gerginlikler olur. Dün Konya'da olan centilmenlik adına Shota'yı tebrik ediyorum. Sahalarda bunların olması lazım" diye konuştu.

"SAKİN OLUP VE ŞAMPİYONLUĞA ULAŞACAĞIZ"

Hamza Hamzaoğlu'nun ilk kez eleştirildiğinin hatırlatılması üzerine Albayrak, sözlerini şöyle tamamladı:

"Hatasız kul olmaz. Çalışıyoruz ve benim de hatalarım oluyor. Çalışan insan hata yapar. O da daha iyi olsun diye değişiklik yapmıştır ama tutmadı. Son dakikada Muslera'nın önlediği bir pozisyon var. O da gol olabilirdi. Önümüzde çok maç var ve çok şey değişir. Sakin olacağız ve şampiyon olacağız. 2 haftada 5 puan kaybettik ve bunun bilincindeyiz. Geçen hafta şanssız bir şekilde yenildik. 2-0'dan sonra 2 gol yedik ve onu aramızda telafi ederiz. Oyuncu kardeşlerimizi mücadelelerinden ötürü tebrik ederim. Bunların üstesinden gelecek bir kulübüz." - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Abdurrahim Albayrak Galatasaray Başakşehir Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (1)

Yorumcu:

Ulan sen yasiyormusun Kalp kirizi falan gecirmedinmi yok arkadas sen Sov yapiyorsun ben Seni giti biliyordum cikmisin campuyon olacaz diyorsun

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title