Haberler

Alaplı Tso Başkanı Recep Ocak Açıklaması

Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Recep Ocak, "Alaplı Organize Sanayi Bölgesi (OSB) bir noktada bölgenin parlayan yıldızı olacak.

Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Recep Ocak, "Alaplı Organize Sanayi Bölgesi (OSB) bir noktada bölgenin parlayan yıldızı olacak." dedi.

Ocak, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ereğli OSB'de fabrika yapılacak arazinin kalmadığını söyledi.

Fabrika kurmak isteyen müteşebbislerin Alaplı OSB'ye yönlendiğini ifade eden Ocak, şöyle konuştu:

"Alaplı OSB 1997'de yatırım programına alındı. O tarihten bu yana çalışmaları sürüyor. Biz 20 yıllık bir hayali gerçekleştirme adına gerek Ankara nezdinde gerekse valilik nezdinde tüm çalışmaları gerçekleştiriyoruz. İlçe istihdamına sağlayacağı katkılar hiçbir şeyle ölçülemez. Ereğli OSB'de yer kalmadı. Kalan yerlerinde sahipleri belli onlarda fabrikalarını kuracaklar. Alaplı OSB bir noktada bölgenin parlayan yıldızı olacak. Yeni yatırımcı için Alaplı tam olarak biçilmiş kaftan diyebiliriz. Şu anda ismini açıklamak istemediğimiz uluslararası yatırımcılar Alaplı OSB arazileriyle ilgileniyorlar. Bu yıl içerisinde OSB alanında temel atarak parsel satışlarına başlamak istiyoruz. Bu süreçten sonra işlerimiz belirli bir kademe içinde yürüyecektir. İşin en zor kısmını atlattık. Yıl sonu itibariyle buraya yatırımcılara açacağız."

Kaynak: AA / Güncel

Organize Sanayi Bölgesi Recep Ocak Alaplı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title