Haberler

Alaplı'da 650 Tüketici, Kredi Dosya Masrafını Geri Aldı

Güncelleme:

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde, kredi dosya masrafı adı altında bankaların aldığı ücretin iadesi için başvuran bin 250 tüketiciden 650'si parasını geri aldı.

Zonguldak'ın Alaplı İlçesi'nde, 'kredi dosya masrafı' adı altında bankaların aldığı ücretin iadesi için başvuran 1250 tüketiciden 650'sinin parasını geriye aldığı belirtildi.

Alaplı Tüketici Hakları Koruma Derneği Başkanı Halit Tekin, kredi dosya masraflarını geri almak için Tüketici Sorunları Hakem Heyeti'ne başvuranlardan 650'si ile ilgili lehlerinde karar çıktığını, diğer 600 kişinin dosyalarının da karar aşamasında olduğunu söyledi. Bu konuda mağdur olan kişilerin dernek veya Tüketici Sorunları Hakem Heyeti'ne başvurmasını isteyen Tekin, şöyle dedi:

"Tüketiciler önce bankaya dilekçe ile başvursun. Bankanın cevabını beklemeden Tüketici Sorunları Hakem Heyeti'ne veya bize gelsinler. Heyet, ilgili dosyaları hemen hazırlıyor. Ücreti, masrafı, vatandaşa ek külfeti yok. Bazı bankalar dosya masraflarını geri ödemede zaman kazanmak için vatandaşımızı mağdur ediyor. Ama sıkıntı yok. Neticede bu masrafları vatandaşımıza geri ödüyorlar." - Alaplızonguldak

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Alaplı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title