Haberler

Alanyaspor, Süper Lig'e Yükselen Son Takım Oldu

Güncelleme:

PTT 1. Lig play-off finalinde Multigroup Alanyaspor, penaltılarda Adana Demirspor'a 3-1 üstünlük sağlayarak Spor Toto Süper Lig'e yükselen üçüncü ve son takım oldu.

PTT 1. Lig play-off finalinde Adana Demirspor'a penaltı atışlarında 3-1 üstünlük sağlayarak Karabükspor ve Adanaspor'un ardından Spor Toto Süper Lig'e yükselen son takım olan Multigroup Alanyaspor, düzenlenen törenle kupasını aldı.

SEVİNÇ YUMAĞI

Konya Büyükşehir Belediyesi Stadı'ndaki finalde normal süresi ve uzatma bölümü 1-1 sona eren, penaltı atışları sonucu müsabakayı 3-1 kazanan Alanyaspor'da futbolcular büyük sevinç yaşadı. Sevince, yedek kulübesindeki oyuncular ile teknik ve idari ekip de dahil oldu. Multigroup Alanyasporlular saha ortasında sevinç yumağı oluşturdu.

TARİHTE İLK KEZ

Tarihinde ilk kez Süper Lig'e çıkma başarısı gösteren Multigroup Alanyaspor takımı galibiyeti daha sonra taraftarıyla kutladı. Futbolcular ile taraftarlar, karşılıklı tezahürat yaptı.

MADALYALAR DAĞITILDI

Saha ortasında kurulan platformda önce karşılaşmayı yöneten hakemler Bülent Yıldırım, Ekrem Kan ve Asım Yusuf Öz'e plaketleri verildi ve madalya seremonisine geçildi. Sezonu PTT 1. Lig play-off şampiyonu olarak tamamlayan Multigroup Alanyaspor'da teknik ekip ve oyunculara madalyaları protokol üyeleri tarafından verildi. Alanyasporlu oyuncular play-off şampiyonluğu kupasını PTT Genel Müdür Yardımcısı Adil Zembat'ın elinden aldı. Oyuncular, daha sonra kupayla sahada sevinç turu attı.

EN DEĞERLİSİ EMRE AKBABA

PTT 1. Lig play-off finalinin en değerli oyuncusu Emre Akbaba oldu. Emre Akbaba, karşılaşmayı takip eden basın mensuplarının oylarıyla en değerli oyuncu seçildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Adana Demirspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne?
500

Yorumlar (11)

ADANASPORLU:

ADANANIN TAKIMI ADANASPORDUR YOK DEMİRSPOR YOK BAKIRSPOR SİZ GİDİN MAHALLE MACI YAPIN BU ARADA TEBRİKLER ALANYASPOR HELAL OLSUN. . . . .

15
12
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

adana demir çıkaydı süper lig daha eylenceli olurdu bir derbide adana demir adanayı görürdük ama olsun seneye artık

10
2
yanıtYanıtla
KAPKARA:

İkinci bir adana takımı haksızlık olurdu. .

9
1
yanıtYanıtla
23:

elazığın hakını yersenız olacağı budur kurtarama dı mı la hakem yardım edemedımı 20 dakka uzatma vermedımı sızın için tebrıkler Alanya

5
3
yanıtYanıtla
ASLI:

ulan adanalılar laf atmışta alanyaya gelip iş bulmayı biliyorsunuz turistlere asılmayı biliyorsunuz alanyanın nüfusundan fazla adanalı var çalışan hayatını kurtaran madem sevmiyorsunuz gidip memleketinizde çalışın iş bulabiliyorsanız yada burdaki gibi rahat yaşıyabiliyorsanız !!

6
2
yanıtYanıtla
ahmet:

bikere seni. . .

yanıt1
yanıt1
Frederik:

Tebrik ederim. Lige renk katacaklardır.

5
0
yanıtYanıtla
deli:

ads, ne mal bir takımsın sen.

4
0
yanıtYanıtla
katy:

yılmaz vurala laf eden gerizekalılar hayatlarında hiç futbol oynamışlar mı acaba?

3
1
yanıtYanıtla
Adana taraftarı çirkef:

Şükür haeden kazandı

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title