Haberler

Alanya Motospor Kulübü Coşkuyla Açıldı

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde kurulan Alanya Motospor Kulübü'nün açılışı Alanya protokolü ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile gerçekleşti.

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde kurulan Alanya Motospor Kulübü'nün açılışı Alanya protokolü ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile gerçekleşti.

Alanya Motospor Kulübü'nün Oba beldesi 11 numaralı plaj karşısındaki açılışına, Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir, Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Yener Yavuz, Alanya İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Alper Çetinkaya, Alanya İlçe Emniyet Müdürü Erkan Dur ve çok sayıda vatandaş katıldı. Alanya Motospor Kulübü Başkanı Uğur Uzun, Kulüp Başkan Yardımcısı Kamil Şahansöz ve Basın Sözcüsü Akın Baycan'ın konuşmalarının ardından Kaymakam Erhan Özdemir söz aldı. Alanya'da motosiklet kullanımının üst düzeyde olduğunu hatırlatan Özdemir, "Buna bağlı olarak kazalar da kaçınılmaz. Maalesef ilçemizde bugüne dek birçok üzücü kaza meydana geldi. Bu kazalarda da maalesef birçok canı yitirdik. Bu kazalarda en azından can kaybını daha da aza indirmek amacıyla Kaymakamlığımız ve İlçe Jandarma Komutanlığımız tarafından organize edilen 'Kaskımla güvendeyim' projesi kapsamında 100 kadar kaskı motosiklet sürücülerine dağıtacağız. Kulüp yöneticilerini ve üyelerini kaskın önemini benimsetmek adına yaptıkları çalışmalardan dolayı kutluyorum" dedi.

Konuşmaların ardından kulüp binası, ilçe müftülüğünde görevli Vaiz Mesut Özdemir'in dualarının ardından açıldı. Açılış sonrası kulüp binasını gezen protokol üyeleri, içeride bulunan yüksek model motosikletler hakkında kulüp yöneticilerinden bilgiler aldı. Ardından Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından kurulan 'Kaskımla Güvendeyim' projesi tanıtım standına geçen protokol üyeleri, yine İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli Motosikletli Asayiş Timi ve Trafik Timi personeli ile vatandaşlara tek tek kask dağıttı. Yaklaşık 100 adet kask kısa sürede açılışa katılan vatandaşlar tarafından teslim alındı.

Alanya İlçe Kaymakamı Erhan Özdemir ise kulüp sporcularından dünyaca ünlü Toprak Razgatlıoğlu'na her türlü destek vereceklerini söyleyerek, "Toprak bizim gururumuz" ifadesini kullandı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mesut Özdemir Erhan Özdemir Antalya Alanya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title