Haberler

Finli Güzeller Alanya'da Jüri Karşısına Çıktı

Güncelleme:

Finli güzeller Alanya'da jüri karşısına çıktıMISS Finland 2016 Güzellik Yarışması'nın finalistleri, kamp yaptıkları Antalya'nın Alanya İlçesi'ndeki mini güzellik yarışmasında jüri karşısına çıktı.

MISS Finland 2016 Güzellik Yarışması'nın finalistleri, kamp yaptıkları Antalya'nın Alanya İlçesi'ndeki mini güzellik yarışmasında jüri karşısına çıktı.

Finlandiya'da 13 Mayıs'ta yapılacak Miss Finland 2016 Güzellik Yarışması'nın 10 finalisti, Alanya kampı kapsamındaki güzellik yarışmasında podyuma çıktı. Büyük finalin provası niteliğindeki yarışmada, jüri birinciyi seçmekte oldukça zorlandı. Banana Otel'in Balo Salonu'nda yapılan yarışmayı, Alanya Belediye Başkanı MHP'li Adem Murat Yücel, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili, turizmciler, Alanya'da yaşayan ve tatil için gelen Finliler izledi. Sinema ve dizi oyuncuları Hüseyin Özay ve Çiğdem Aysu'nun da katıldığı gecede, oyuncu Cemal Hünal'ın da aralarında bulunduğu jüri, finalistlere puan verdi.

Yarışma sonunda 23 yaşındaki Shirly Karvinen 'Basın Güzeli', 22 yaşındaki Elli Noora Koskela 'Seyirci Güzeli' ve aynı yaştaki Elina Hoiska da 'Alanya Güzeli' seçildi.

"ALANYA SİNEMA ÇEKİMLERİ İÇİN İDEAL"

ALTAV tarafından düzenlenen organizasyonun uluslararası platformda iyi bir tanıtım çalışması olduğunu söyleyen oyuncu Çiğdem Aysu, "Alanya, sinema ve dizi film çekimleri için çok ideal bir yer" dedi.

"YABANCILAR KIYMETİNİ BİLİYOR"

Cemal Hünal ise şunları söyledi: "Alanya, kıymeti az bilenen, yerli turistin az uğradığı, tarım ürünlerinin diğer illerimizden daha lezzetli olduğu, deniz ve havasının daha güzel olduğu cennet bir köşe. Torosların en güzel kısmı burası. Gezilecek çok yer var. Yabancılar kıymetini bizden daha iyi biliyor. İç turizm olması gerekiyor. Gidilecek daha güzel bir yer yok. Türkiye'nin sahilleri bütün dünya tarafından tercih ediliyor ancak bizimkiler başka yere gidiyor."

"RUSLARLA DA PAPAZ OLDUK"

Terör olayları nedeniyle turizmde yaşanan sıkıntılara da dikkati çeken Cemal Hünal, "Jeopolitik konumumuzdan itibariyle dört köşeden kıstırılmış vaziyetteyiz. Her bir yerden bir darbe yiyoruz. Bu ülkede son senelerde haliyle başımızdan geçenler ortada. Avrupalılar biraz bizi mimledi, Ruslarla da papaz olduk. Fakat onlar gelmiyorsa kendileri bilir, biz kullanırız."

Oyuncu Hüseyin Özay ise Alanya'yı 10 yıl önce keşfettiğini, kendisine huzur veren bir yer olduğunu ifade etti.

Alanya'nın klasik bir ilçeden çok bir dünya şehri olduğunu anlatan Özay, "Bir yere bağlı değil. Bana göre Alanya dünyaya bağlı bir şehir" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Güzellik Yarışması Antalya Alanya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title