Haberler

Alanya'da Suriyeli İşçi Dehşeti

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde Suriyeli tarım işçisi Abdurrahman Ç., patronunun eşi 50 yaşındaki Rabia Doğan'ı boğarak öldürdü.

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde Suriyeli tarım işçisi Abdurrahman Ç., patronunun eşi 50 yaşındaki Rabia Doğan'ı boğarak öldürdü.

Olay saat 20.00 sıralarında Alanya'nın Elikesik Mahallesi'nde yaşandı. Mustafa Doğan, akşam saatlerinde markete ekmek almaya gitti. Eve gelen Doğan eşini, bulamadı. O sırada bahçede çalışan işçisi Suriyeli Abdurrahman Ç.'ye eşinin nerede olduğunu sordu. İşçinin "Bilmiyorum" cevabı üzerine Mustafa Doğan komşularına da sordu. Eşinden haber alamayan Mustafa Doğan, beraberinde işçisi Abdurrahman Ç., mahalle muhtarı Yusuf Boz ve komşularıyla çevrede aramaya başladı. Rabia Doğan'ın evden çıktığını gören olmaması üzerine evin içinde arama yapıldı. Evin içindeki yüklüğü açan Mustafa Doğan, eşinin cansız bedeni ile karşılaştı. Bu sırada paniğe kapılan Abdurrahman Ç. kaçmak istedi, ancak mahalle halkı tarafından yakalandı.

Olay yerine çağırılan ambulansla saat 23.00 sıralarında özel bir hastaneye götürülen Rabia Doğan'ın hayatını kaybettiği anlaşıldı. Doğan'ın cenazesi morga gönderilirken, cinayet şüphelisi Abdurrahman Ç. ise mahalle halkı tarafından jandarmaya teslim edildi.

Olay yerinde incelemelerde bulunan jandarma ekipleri, cinayetle ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Abdurrahman Ç.'nin 2 gün önce Mustafa Doğan'ın yanında çiftlik işlerinde çalışmak için işe alındığı kaydedildi. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Doğan Antalya Alanya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title