Haberler

Alanya'da Pompalı Tüfekli Hırsızlar Yakalandı

Alanya ilçesinde bir işhanındaki boş dairelere kimliği belirsiz kişilerin girdiği ihbarını alan polis, baskın düzenledi.

Alanya ilçesinde bir işhanındaki boş dairelere kimliği belirsiz kişilerin girdiği ihbarını alan polis, baskın düzenledi. Boş dairede uyurken yakalanan iki zanlının çantasından pompalı tüfek ve çok sayıda kesici alet çıktı.

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği Hırsızlık Masası ekipleri, bir işhanında bulunan boş dairelere şüpheli şahısların girdiği ihbarını aldı. İşhanına yapılan baskında boş bir dairede uyuyan 5 kişi gözaltına alındı. Zanlıların yattıkları yer ve çantalarında yapılan aramada bir pompalı tüfek, parmak izi bırakmamak için kullanılan ameliyat eldivenleri, döner bıçağı, çekiç ve içinde uyku ilacı bulunan alkol ele geçirildi. Alanya Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen 5 zanlıdan S.B.(18) ve 17 yaşındaki O.S.'nin suç kaydının olduğu ortaya çıktı. Şüphelilerden U.K. (17) ise pompalı tüfeği çöpte bulduğunu iddia etti. Çalıntı kaydı bulunmayan tüfekle ilgili U.K.'ye işlem yapılırken, hırsızlıkla ilgisi bulunmadığı anlaşılan 3 kişi serbest bırakıldı.

Sorguları tamamlanan ve daha önce hırsızlık amacıyla girdikleri ev sakinleri tarafından teşhisi yapılan S.B ve O.S, Alanya Adliyesi Nöbetçi Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Alanya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title