Haberler

Saadet Partisi, Alanda Kimseyi Bulamayınca Mitingi İptal Etti

Güncelleme:

Bartın'da yapacakları miting için Cumhuriyet alanına gelen Saadet Partisi il yöneticileri, alanda kimseyi bulamayınca mitingi iptal etti.

Saadet Partisi İl Yönetimi Bartın'da düzenleyeceği miting vatandaşların katılımının az olması nedeniyle iptal edildi. Saat 11.00'de miting alanında gelen partinin il yöneticileri alanda vatandaş olmaması nedeniyle emniyet güçlerinden vatandaşların yoğun olduğu kapalı pazar yeri için izin istedi.

BAŞKA YER İSTEDİLER, KABUL EDİLMEYİNCE İPTAL ETTİLER

Emniyet güçlerinin seçim kurulu tarafından miting alanlarının belirlendiği ve bu alanların dışına başka yere müsaade edilemeyeceğinin ifade etmesinin ardından miting iptal edildi.

"HAVA İYİ OLMADIĞI İÇİN BOŞ KALDI"

Özellikle vatandaşların yoğun olduğu gün olan cuma gününü miting tarihi olarak belirlediklerini söyleyen partinin İl Başkan Yardımcısı Yaşar Sinoplu, "Ancak hava durumunun iyi olmadığından dolayı alan boş ve miting yapmak istemedik. Saadet Partisi'nin yakalamış olduğu gerçek havayı bu milletimize yansıtmak için izinler alındı. Ben burada konuşma yaparken basın mensupları bunu çektiğinde 3-4 tane vatandaş ve güvercinler çıkacak. Inşallah bir başka zaman tekrar meydanlarda bu mitingi yapacağımızı ifade etmek istiyorum" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bartın Sıkıcı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (101)

GüvenMobil-IOS:

AKP den başkası yalan

36
23
yanıtYanıtla
milli ittifakmobilWeb@haberler.com:

İnadına oyum saadete

27
14
yanıtYanıtla
Alper:

Bazi parti konusmalarina Güvercinler, bazilarina koyunlar geliyor. Hadi hayirlisi

26
12
yanıtYanıtla
kapak olsunMobil-ANDROID:

başkaları gibi elinde kur an dilinde yalan kursağında haram la gelselerdi meydan dolardı eminim...

24
12
yanıtYanıtla
ENES:

Bu haber İHA''nın tamamen düzmece haberidir. Bir siyasi partiden bu kadar korkulur mu? Saadetin bugun Bartın mitingi yoktur. Açın resmi siteyi ve bakın programa. . Yazıklar olsun böle habercilik anlayışına. . .

29
4
yanıtYanıtla
milli ittifakmobilWeb@haberler.com:

Oyum milli ittifaka

21
12
yanıtYanıtla
SERDAR:

DESTECİ VE KAMALAK GİDİN MHP YE BİRLEŞİN KENDİNİZİ NE BOŞ YERE REZİL EDİYOSUNUZ

19
11
yanıtYanıtla
Oyu hakeden bir partiyi tanıdık:

Bu haber bile saadetin oyları hakettiğini gösterir. Para ve menfeat sağlayarak, resmi görevlileri korkutup alan dolduran akp gibi yapmamış ne güzel, milletin parasını çalmamış, menfeat sağlamadığı için de çıkarcılar rağbet etmemiş. Temiz ellerin oyu yemiz ellere gitsin, saadete oy verilsin.

17
12
yanıtYanıtla
HAYAT İMAN VE CİHAD:

HUCURAT SURESİ 6. AYET :Ey iman edenler, eğer size bir fasık bir haber getirirse onu iyice araştırın, sonra bilmeden bir topluluğa sataşırsınız da yaptığınıza pişman olursunuz.

28
1
yanıtYanıtla
serbest kursumobilWeb@haberler.com:

hic merak etmeyin milli ittifak baraji gececek . sizi gidi cahil insanlar putpresler saadete gelin

11
17
yanıtYanıtla
Tüm 101 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title