Haberler

Akyurt Muhtarlar Derneği Açılışı

Akyurt Kaymakamı Tuğba Yılmaz, Akyurt Muhtarları Derneğinin açılışını yaptı.

Akyurt Kaymakamı Tuğba Yılmaz, Akyurt Muhtarları Derneğinin açılışını yaptı.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen açılış töreninde konuşan Akyurt Kaymakamı Yılmaz, muhtarların vatandaş ile kendileri arasındaki köprü olduğunu belirtti.

Kaymakam Yılmaz, "Çalışmalarınız sayesinde bizler halkı daha iyi anlama imkanına sahip olmaktayız. Bu derneğin kurulması, birliğin, dirliğin, huzurun artmasını sağlayacaktır. Derneğiniz hayırlı olsun. Tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Akyurt Muhtarları Derneği Başkanı Rasim Köse ise, mahallelerine hizmet etmek adına karşılarına çıkan bürokrasiyi aşmada etkin olmak, bunun yanında köyden mahalleye dönüştürülen idari yapıların gücünü daha da artırmak amacıyla derneğin kurulduğunu söyledi.

Dernek Başkanı Köse, şunları kaydetti:

"Muhtar 7-24 saat hizmete açıktır, seçmenine gece demez, gündüz demez, 'toplantım ve randevum var. Bugün git yarın gel' demez, alçak gönüllüdür. Kimseye tepeden bakmaz, muhtarların derdi çoktur bitmez. Sayın Kaymakamım sizin bizler ve ilçemiz için bir şans olduğunuza inanıyoruz. Sizler ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gibi bizleri anlayanlar çıkacaktır. Derneğimiz Akyurt ilçemize ve tüm muhtarlarımıza hayırlı olsun."

Daha sonra dernek binasının açılışı, Kaymakam Yılmaz ve Akyurt Belediye Başkan Yardımcısı İlhan Şener tarafından yapıldı.

Açılışa, AK Parti Akyurt İlçe Başkanı Veysel Fırat, belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarları katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Akyurt Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title