Haberler

Akyurt Belediyesi Yaşlıları Kahvaltıda Buluşturdu

Akyurt Belediyesinin gelenek hale getirdiği yaşlılarla kahvaltı programının üçüncüsü yapıldı.

Akyurt Belediyesinin gelenek hale getirdiği yaşlılarla kahvaltı programının üçüncüsü yapıldı.

Belediye Kültür Merkezindeki programa, Akyurt Kaymakamı Tuğba Yılmaz, Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş ve eşi Şenay Ayantaş, Başkan Yardımcıları İlhan Şener ve Ayla Can, AK Parti Akyurt İlçe Başkanı Veysel Fırat, Belediye Meclisi üyeleri ve daire amirleri katıldı.

İlçedeki 65 yaş üstü yaşlıları kapıda karşılayan Belediye Başkanı Ayantaş, kahvaltı sonrası yaptığı konuşmada, "Yılda bir defa da olsa sizleri bir araya getirmekten dolayı çok mutluyuz. Sizlerin yaşam tecrübelerinizden, birikiminizden faydalanmak isteriz. Bu davetimizi geri çevirmeyip kahvaltımıza katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Her zaman söylediğim gibi sizler bizim kıdemli vatandaşlarımızsınız" dedi.

Kaymakam Yılmaz ise yaşın bedende değil ruhta olduğunu kaydederek, "Akyurt'un geçmişini ve bugününü bilenler, yaşayanlar sizlersiniz. Buradaki birlik, beraberlik bizi çok memnun ediyor. Bu birliğin sağlanmasında emeği geçen Başkanımıza ve sizlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kahvaltının ardından davetlilere çeşitli hediyeler verildi.

Kaynak: AA / Güncel

İlhan Şener Akyurt Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title