Haberler

Aktivist Dergisinin 4. Sayısı Yayınlandı

Güncelleme:

İnteraktif özellikleriyle dikkat çeken ve online platformda yayın yapan Değerler ana temalı Aktivist Dergisinin 4. sayısı yayınlandı.

İnteraktif özellikleriyle dikkat çeken ve online platformda yayın yapan "Değerler" ana temalı Aktivist Dergi'nin 4.sayısı yayınlandı.

Gelişim, değişim ve yenilenme konulu haber ve röportajların yer aldığı Aktivist Dergi, içerisinde yer alan her biri alanında uzman yazarlarıyla 14 Şubat 2014'te 4.sayısını okurlarıyla buluşturdu. Yayınladığı haber, röportaj ve köşe yazılarını tamamen özgün ve yazar imzalı olarak hazırlayan dergi, Türkiye'nin "değerler" ana temalı ilk interaktif dijital dergisi.

4.sayısında "Yenilenmek" kavramını dosya olarak masaya yatıran Aktivist, Prof. Dr. Ahmet Maranki, Girşim Savaşçısı, Feng Shui Uzmanı Osman Can Aydoğmuş ve Kişisel Gelişim Uzmanı Emilio Mercuriali ile sağlıkta, evde, işte ve ruhta yenilenme konularını işledi.

Ayın değeri olarak "Şefkat, Merhamet ve Affetmek"e dikkat çeken Aktivist, Aruna Ladva'nın yazısında "Yunancada merhametin karşılığı efsplahnia, kalbimdeki en iyiyi ortaya çıkarmak anlamına gelir; bu ifade anlayışımı zenginleştirir. " diyerek merhameti ve diğer değerleri yeniden tanımladı.

Her sayısında yer alan Siftah Köşesiyle, yeni açılan bir işletmeyi ücretsiz tanıtarak, gelişmelerine destek olmayı amaçlayan Aktivist'in yeni sayısının konuğu ise Hayat Bilgisi oldu. Kütüphane, gezi, sinematek ve diskotek danışmanlıkları gibi kişiselleştirilmiş danışmanlık hizmetlerinin de verildiği okulda kültür sanat alanında eğitimler de veriliyor.

Kapak Röportajını Tuna Kiremitçi ile yapan ve yine kapağında Atlas grubuna ait "Tabanca" adlı şarkıyı okurlarına dinleten Aktivist'te yer alan diğer röportajlar ise şöyle: Kısa sürede bir internet fenomeni haline gelen Listelist.com, girişimci ve girişimci adaylarının yakından takip ettiği Baybars Altuntaş ve sanatla modayı bir araya getiren Ceylan İnsel.

Aktüalite, iş yaşamı, kişisel gelişim, aktivizm ve genel kültür konularını "Değerler" prensiplerine dayandırarak işleyen Aktivist interaktif özellikleriyle de okurları için okuma eylemini bir deneyime dönüştürmeyi hedefliyor. Video ve müzik gibi medya içeriklerinin yer aldığı dergi; içeriklerinde yer alan kişi ve kurumlara ait web sitesi, sosyal medya hesapları ve e-postalar için de interaktif linkler veriyor. Aktivist, sayfalarında yer alan ürün, kitap ve bilet gibi yeniliklerin yer aldığı tanıtım sayfalarında da online satın alma imkanıyla sunuyor.

Aktivist Dergi, www.aktivistdergi.com üzerinden yayın yapıyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Maranki Osman Can Türkiye Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Güler Pınarbaşıgulerpinarbasi@gmail.com:

İlgiyle izliyorum :)

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title