Haberler

Aktaş Holding Dünya LiderliğinE Hazırlanıyor

Güncelleme:

Aktaş Holding, patentine yine kendisinin sahip olduğu "TwicePower" teknolojisiyle ürettiği Aktaş Newtone körükle sektöründe yine bir ilk'e imza attı.

· Dünyanın 3'üncü büyük, Türkiye'nin lider körük üreticisi Aktaş Holding, patentine yine kendisinin sahip olduğu "TwicePower" teknolojisiyle ürettiği Aktaş Newtone körükle sektöründe yine bir ilk'e imza attı.

· Tamamen Türk mühendisliğinin eseri olan, daha hafif, daha dayanıklı, doğa dostu, üç yıl garantili ve dünyanın ilk renkli körüğü Aktaş Newtone bir 'Dünya Lansmanı'yla İstanbul'da tanıtıldı. İlk körük, Türk bayrağından esinlenilerek kırmızı renkli üretildi.

· Aktaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Aktaş, Cumhuriyet'in 100'üncü yılı olan 2023'e kadar bağımsız yedek parça pazarında dünya liderliğine hazırlandıklarını açıkladı. Aktaş Newtone, holdingin dünya liderliği hedefi doğrultusunda geliştirilen, stratejik öneme sahip bir ürün.

· Rusya'da yeni fabrika açacak ve Çin yatırımını büyütecek olan holding, 2012 yılında 130 milyon Euro'nun üzerinde ciro hedefliyor. Holding, 2014 yılına kadar halka açılma sürecini tamamlamayı öngörüyor.

İstanbul, otomotiv yan sanayinin en kritik alanlarından biri olan körük pazarında, tamamen Türk mühendisleri tarafından geliştirilen ve pek çok özelliğiyle sektöründe ilk'lere konu olan bir ürünün dünya lansmanına ev sahipliği yaptı.

Körük pazarında dünyanın 3'üncü büyük şirketi olan Aktaş Holding, AR-GE departmanındaki mühendisleri tarafından dünyada ilk kez kullanılan "TwicePower" teknolojisi ile üretilen ve dünyanın ilk renkli, daha dayanıklı, hafif ve çevre dostu körüğü olan Aktaş Newtone'un Dünya Lansmanı'nı İstanbul'da düzenlediği uluslararası ölçekli bayi ve basın toplantılarıyla gerçekleştirdi.

İstanbul Swiss Otel'de düzenlenen ve 13 Mart 2012 Salı günü akşamı bayi ve müşterilerine, 14 Mart 2012 günü basına yönelik gerçekleştirilen toplantılarda, Aktaş Holding yönetimi, üretim ve pazarlama birimi ile Aktaş Holding AR-GE Departmanı mühendislerinin üzerine imzalarını attıkları, banttan ilk çıkan kırmızı renkli "Aktaş Newtone" körük gururla tanıtıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Aktaş Holding İstanbul Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title