Haberler

Başkan Adayı Aktaş Bayburtlularla Buluştu

Güncelleme:

AK Parti Bursa İnegöl Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş, Bayburtlular Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

AK Parti Bursa İnegöl Belediye Başkan adayı Alinur Aktaş, Bayburtlular Kültür ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Bayburtlular Derneği Başkanı İskender Kacır, "Ülkemiz bir seçim atmosferine girdi. Bu maratonda bütün adaylara başarılar diliyoruz. Sayın Aktaş'a 9 Şubat'ta yaptığımız Bayburt'un düşman işgalinden kurtuluşu gecesi için derneğimize yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz. Zaten kendisi bizim derneğimizin fahri üyesidir. Dediğim gibi bu bir seçim atmosferi. Başarılı olan kazansın diyorum" dedi.

Alinur Aktaş ise, "Seçimlere 5 gün var. Hatta 4 çalışma günü var. Bizim temennimiz ve duamız, bu seçimlerin İnegöl'ümüze de, ülkemizde de hayırlar getirmesidir. Ben gittiğim yerlerde yeni kanunu anlatıyorum. Yeni yasayı anlatırken, Türkiye'de bir dönem herkese vilayet sözü verildi diyorum. Urfa Siverek örneğini anlatıyorum. Türkiye'de 1990'la 2000 yılları arasında 14 tane vilayet yapıldığını, lakin bu 14 vilayette ekonomik ve nüfus anlamında gelişme olmadığını ifade ediyorum. Bayburt il olduğunda nüfusu 50 bin civarındaydı, Bayburt'un bu seneki merkez nüfusu 32 bin. Yani il olmak bir şehrin nüfusunu ve ekonomisini arttırmıyor diyorum. Bu konuda sadece misal veriyorum. Benim asla ve asla kimsenin vilayetiyle dalga geçmek gibi bir derdim olmadı. Benim de bugün haberim oldu. Açıklama yapan 3 abimizin 3'ü de MHP ile ilişkili. Bu tamamen siyasete yönelik bir eleştiri. Benim yanımda Bayburtlu meclis üyem var. Bulunduğum ortamlarda kendisi de bulunuyor. En azından kendisi bana der, 'Abi sen ne yapıyorsun' diye. Yani burada benden özür beklediklerini açıklamışlar. Ben 5 yaşındaki insandan bile özür dilemesini bilirim. Ama ben özür dilenecek bir hareket yapmadım" diye konuştu.

Ziyaretin sonunda Bayburtlular Derneği Başkanı İskender Kacır tarafından Aktaş'a çiçek takdim edildi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Alinur Aktaş Ak Parti İnegöl Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title