Haberler

Aksu'da Kadın Kollarından Kent Konseyine Ziyaret

AK Parti Aksu Kadın Kolları Başkanı Saide Karataş, Aksu Kent Konseyi Başkanı Tülay Ateş'i ziyaret etti.

AK Parti Aksu Kadın Kolları Başkanı Saide Karataş, Aksu Kent Konseyi Başkanı Tülay Ateş'i ziyaret etti.

Ateş, Karataş ve yönetim kurulu üyeleri, engelli yaşam merkezinden ilçe kütüphanesine, gençlik merkezinden ulaşıma kadar birçok projenin hızlandırılması konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Ateş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Kent konseyi olarak gözlemlediğimiz, bir an evvel çözülmesini arzuladığımız birkaç konuyu kendilerine aktardık. Var olan ve yapılması planlanan projelerin hızlandırılması konusunda taleplerimizi ilettik." dedi.

İlçede özellikle okullar bölgesine toplu taşıma araçlarının giriş çıkışlarının düzenlenmesi, işe geliş saatlerinde tramvay güzergah saatlerinin artırılması, Aksu'ya öğretmenevi yapılması konusunda desteklerini talep ettiklerini bildiren Ateş, ilçeye yapılması planlanan projelerle ilgili de görüştüklerini söyledi.

Karataş da iletilen konuları not aldıklarını ve gereğinin yapılması için ellerinden gelen desteği vereceklerini anlattı.

Kaynak: AA / Güncel

Tülay Ateş AK Parti Karataş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title