Haberler

Antalya-Konya Karayolu Nisan Ayında Kar Nedeniyle Kapandı

Güncelleme:

Antalya-Konya karayolu, Alacabel Mevkii'nde etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle nisan ayında ulaşıma kapandı.

Nisan ayında baharın gelmesini beklerken bir anda düşen hava sıcaklıkları Türkiye genelinde şaşkınlık yarattı. İstanbul'da dün ve bugün dolu yağdı, Ankara son 24 saattir karla karışık yağmurun etkisiyle beyaza büründü.

Ve az önce Antalya- Konya karayolu, Alacabel Mevkii'nde etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşıma kapandı.

ARAÇLARIN GEÇİŞİNE İZİN VERİLMİYOR

Antalya'nın Akseki İlçesi ile Konya'nın Seydişehir İlçesi arasındaki 1825 metre rakımlı Alacabel Mevkii'nde dün öğleden sonra etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle Antalya- Konya yolu ulaşıma kapandı. Akseki merkezinden itibaren araçların geçişine izin verilmiyor. Karayolları ekipleri bölgede yol açma çalışmalarını sürdürürken, yolda mahsur kalanların kurtarılması için de çalışma başlatıldığı belirtildi.

KUTLAMALAR SPOR SALONUNA ALINDI

Akseki merkezinde de etkili olan kar yağışı nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları spor salonuna alındı.

YAĞIŞ GEÇİŞLERİ GÖRÜLECEK

Yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemizin kuzey, iç ve doğu bölgelerinde aralıklı yağış geçişlerinin görüleceği tahmin ediliyor. Yağışların; yağmur ve sağanak, sabah saatlerinde Marmara'nın güneydoğusu, İç Ege, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Isparta ve Burdur çevrelerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Akşam saatlerine kadar Doğu Anadolu'nun güneydoğusu ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda toz taşınımı görüleceği tahmin ediliyor.

SICAKLIKLAR DÜŞÜYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı; ülkemizin güney, iç ve doğu kesimlerinde 2 ila 4 derece azalarak, mevsim normallerinin altında seyredecek. Rüzgarın genellikle kuzey, ülkemizin güneydoğu kesimleri ile zamanla kuzeybatı kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden orta kuvvette, Güney ve İç Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda kuvvetli (30-60 km/s) olarak esmesi bekleniyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Antalya Akseki Konya Güncel Haberler

500

Yorumlar (21)

laz kizimobilWeb@haberler.com:

İste bu yüzden HDP diyorum

15
51
yanıtYanıtla
NBCmobilWeb@haberler.com:

OYUNU KİME VERİRSEN VER KARDEŞİM.. AMA SAKİN CHP VE HDP BUNLARA OY VERME..BUNLAR HAİNLERE SAHİP CİKİYORLAR..VATAN İÇİN BAYRAK İÇİN.. DİNİMİZ KİTABİMİZ İÇİN.. ŞEHİTLER İÇİN MHP YADA AKP VER OYUNU..YOLUN AÇIK OLSUN.....

28
9
yanıtYanıtla
hdp hdp:

hep akpnin suçu bir gitse ülkeye bahar gelecek ama yok gitmiyor arkadaş donduk yahu bu sene hdp e oy verinde bahar gelsin ülkeye

13
18
yanıtYanıtla
cbelleş:

ulan bu akp denilen ugursular dünyanın ekseni bozdular

9
9
yanıtYanıtla
Bordo Mobil-IOS:

Ne olur olur ALLAH hın dediği olur

8
3
yanıtYanıtla
ANTALYALIMobil-IOS:

Eskiden Beyşehir yolundan giderdik.Bu kadar sıklıkla kapanmazdı.En yüksek yeri 1500 metreyi geçmeyen canım yolu sen öldür.Boş dere dağ daş del boş yere masraf yap. Sürekli kapanan yolu, yol Yaptım diye sun millete. Alanya yolu Bozkır dan Antalya yolu Beyşehir'den geçmeli Seydişehir'in 4 bir tarafı dağlarla çevrili. Oraya şehir kurulması bile yanlış.

6
2
yanıtYanıtla
ORUÇ:

Allah''ın işaretleri bunlar. Bu ülkede birbirimizi yediğimiz, şu güzel ülkemizin değerini bilmediğimiz için verilen bir işaret. İKİ SANDIK ÜÇ OY İÇİN BİRBİRİMİZE DÜŞMAN, ÜLKEMİZİ YAKIP YIKARAK ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİNİ ÇALAN BİZLERE VERİLMİŞ BİR İŞARET. DİRLİK DÜZENLİK BIRAKMADIK, HERKESİN AKLI FİKRİ İKTİDAR OLMAK İKTİDAR OLANI DA ÖLDÜRMEK, YERİN DİBİNE BATIRMAK VE HAYATINI MHVETMEK ÜZERİNE KURAN BİZLERE ALLAH''IN İŞARETİ BU. Hepiniz aklınızı başınıza alın bu dünyada bir parti bir sandık bir oy için değil şu güzel ülkenizini geleceği için şu güzel hayatı yaşamak için geldiğinizi unutmayın diyor. AMA ANLAYANA.

5
3
yanıtYanıtla
selim34mobilWeb@haberler.com:

Konyanin adamida poliside kibar kimse sorun yaratmio yok abi tmam abii bitti..

2
6
yanıtYanıtla
KAVGA:

sen KAVGAMIN çiçeğisin. . Ey kara kış :))

5
1
yanıtYanıtla
Bir Garip deliMobil-IOS:

Yok yok muhalefetin sucu. Iktidari rahat birakmiyorlarki yazi getirsin??

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title