Haberler

Akseki'de Hırsızlık Zanlısı Çaldığı Araçla Yakalandı

Antalya'nın Akseki ilçesinde hırsızlık zanlısı çaldığı araçla yakalandı.

Antalya'nın Akseki ilçesinde hırsızlık zanlısı çaldığı araçla yakalandı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Akseki İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri rutin devriye görevi sırasında, 42 H 4757 plakalı şüpheli bir aracın kaçtığını fark etti. Kaçarken kaza yapan şüpheli 26 yaşındaki Emrah Yüksek jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Yüksek'in kullandığı panelvan araçta yapılan aramada, çalıntı olduğu belirlenen televizyon, sigara, bilgisayar güç kaynağı, güneş enerjisi paneli, bidonlar içinde benzin, motorin, su sayacı, elektrik kabloları, akü, 5 adet mutfak tüpü ele geçirildi.

Zanlı ifadesinde, 42 H 4757 plakalı aracın çalıntı olduğunu, ayrıca geçen hafta Manavgat ilçesinden 34 DS 3844 plakalı panelvan araç çaldığını ifade etti. Zanlı, çaldığı ilk aracın arıza yapması nedeniyle Akseki'nin Yarpuz Mahallesi yakınlarına park ettiğini, daha sonra otobüse binerek tekrar Manavgat'a döndüğünü ve bir evin önünden ise 42 H 4747 plakalı aracı çaldığını kaydetti.

Zanlının Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından çok sayıda suçtan arandığı da bildirildi. Zanlının bölgede başka hırsızlık olaylarına karışıp karışmadığı araştırılırken, soruşturmasının yapıldıktan sonra adliyeye sevk edileceği ifade edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Manavgat Antalya Akseki 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title