Haberler

Aksaraylılar Baturun Yanında

Güncelleme:

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur Narlıdere Aksaraylılar derneği lokal açılışına katıldı.

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur Narlıdere Aksaraylılar derneği lokal açılışına katıldı. Şenlik havasında geçen dernek lokali açılışında Aksaraylılar tüm Narlıdere'ye 'Başkan Batur'un yanındayız' mesajı verdiler

Narlıdere Aksaraylılar Derneği, bir süredir açılmayı planladıkları dernek lokalini, Başkan Baturun katıldığı tören ile gerçekleştirdi. Açılışa Başkan Batur'un yanı sıra CHP Narlıdere başkanı Cafer Esen, Belediye meclis üyesi adayları, partililer ve Narlıdere'de yaşayan Aksaraylılar katıldı.

Her zaman sizin yanınızdayız

Aksaraylılar lokal açılışında bir konuşma yapan Aksaraylılar dernek başkanı Enver Bacık, derneğin oluşum sürecinde kendilerinden desteklerini bir an bile olsun esirgemeyen Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur'a, Aksaraylılar adına teşekkür etti. Bacık"Biz Aksaraylılar olarak her zaman sizin yanınızdayız. Bize olan desteklerinizi unutmadık. Dayanışma ve beraberliğimiz artarak devam edecektir. Ne olursa olsun bizler Atatürk'ün ışığını takip etmeye devam edeceğiz" dedi.

Cümle âleme göstereceğiz

Narlıdere demokrasi meydanı yanında gerçekleştirilen Aksaraylılar dernek lokali açılışında bir konuşma yapan Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur: 'Aksaraylılar Narlıdere'de, bir dernek çatısı altında toplanmak için çok geç kaldılar' dedi. Geç kalınmış bir açılış bu fakat Narlıdere Aksaraylılar Derneği Başkan Enver Bacik ve yönetimdeki arkadaşlar güzel organize olmuşlar. Bugün çoluk çocuk, kadın erkek bir araya gelerek güzel bir topluluk oluşturmuşlar ve bu açığı kapatacaklar. Sivil toplum örgütleri Narlıdere için çok önemli. Narlıdere Aksaraylılar derneğinin yaşatılması, ayakta durması hem sizin, hem de bizim görevimiz. Narlıdere'de sivil toplum örgütlerini bir araya getirmek için yakın zamanda yapımına başlayacağımız dernekler binasında Aksaraylılar için de bir büro tahsis edeceğiz. Narlıdereli Aksaraylılar, birlik beraberlik ve dayanışma içerisinde yaşantılarını sürdürmüşlerdir. Aksaraylı kardeşlerimizin seçim dönemlerinde bütünleşerek CHP'ye verdiği destekleri unutmadık ve unutmayacağız. Ben inanıyorum ki bu seçimlerde de Aksaraylılar Atatürk ilkelerinin, Cumhuriyetin yorulmaz bekçisi CHP'ye destek vermeye, bizim yanımızda olmaya devam edecektir. 30 Mart günü Narlıdere'de birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunun ne olduğunu cümle âleme göstereceğiz.

Artık seçim havasına girdik

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur konuşmaların ardından dernek lokalinin kurdelesini Aksaraylılar dernek başkanı Enver Bacık ile birlikte kesti. Kurdele kesimi sonrasında Aksaraylılar birlikte Başkan Batur halay çekti. Oldukça coşkulu dakikalar yaşanan açılış sonrasında seçim bürosuna doğru giden Batur'a yüzlerce Aksaraylı eşlik etti. Mithatpaşa Caddesi üzerinde uzun bir kuyruk oluşturan Aksaraylılar, alkışlar ve sloganlar eşliğinde yürüdüler. Onları, seçim bürosu önünde bekleyen CHP'liler karşıladı. Burada da bir konuşma gerçekleştiren başkan Batur"Bugün artık seçim havasına girdiğimizde anladık. Başlangıcından şu ana kadar bir miting havasında geçen dernek açılış töreniniz ve bana olan desteğiniz için bütün Aksaraylılara sevgilerimi saygılarımı ve minnetlerimi sunuyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Abdül Batur Narlıdere Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle! 4 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500

Yorumlar (1)

D.kömürcüabdukdukombo@hotmail.com:

Başkan Batur'la gurur duyuyoruz...Yeni dönemini şimdiden kutluyoruz.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title