Haberler

Aksaray Özel Haraket Daire Başkan Yardımcısı Şehit Güzel'i, Eşi ve Çocukları Üniformayla Uğurladı

Özel Haraket Daire Başkan Yardımcısı Şehit Güzel'i, eşi ve çocukları üniformayla uğurladıANKARA'nın Gölbaşı İlçesi'nde darbe girişimi sırasında Özel Harekat Daire Başkanlığı'na yapılan saldırıda şehit olan Özel Harekat Daire Başkan Yardımcısı 46 yaşındaki Önder Güzel'in cenazesi memleketi Aksaray'da yaklaşık 10 bin kişi tarafından son yolculuğa uğurlandı.

Özel Haraket Daire Başkan Yardımcısı Şehit Güzel'i, eşi ve çocukları üniformayla uğurladı

ANKARA'nın Gölbaşı İlçesi'nde darbe girişimi sırasında Özel Harekat Daire Başkanlığı'na yapılan saldırıda şehit olan Özel Harekat Daire Başkan Yardımcısı 46 yaşındaki Önder Güzel'in cenazesi memleketi Aksaray'da yaklaşık 10 bin kişi tarafından son yolculuğa uğurlandı. Şehit Güzel'in, eşi Yeşim Güzel, eşinin şapkasını, kızları Gülşen Güzel (16), Deniz Güzel (12) ve Elif Güzel (10) de babalarının üniformalı kıyafetlerini giyerek törene katıldı.

Geçen 15 Temmuz günü darbe girişimi sırasında Ankara'nın Gölbaşı İlçesi'ndeki Özel Harekat Daire Başkanlığı'na yapılan saldırıda şehit olan Daire Başkan Yardımcısı Önder Güzel'in cenazesi bugün memleketi Aksaray'a getirildi. İlk olarak baba evinde helallik alındıktan sonra törenin yapılacağı Ulu Camii'ne getirildi. Şehit eşi Yeşim Güzel, kızları Gülşen, Deniz ve Elif Güzel ile birlikte kendileri için ayrılan bölüme oturdu. Yeşim Güzel'in eşinin şapkasını, kızlarının da babalarının üniformalarıyla törene katılması dikkat Şehit Güzel'in, cenazesi kılanan cenaze namazının ardından Özel Harekat ekiplerinin omuzlarında Aksaray Şehitliği'ne götürülüp, defnedildi.

Törene Vali Aykut Pekmez, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakan Yardımcısı Ali Rıza Alaboyun, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarı Cenap Aşçı, polisler, bürokratlar, ailesi, yakınları ve yaklaşık 10 bin kişi katıldı.

Şehit Önder Güzel, 17 Nisan 2016 tarihinde Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde terör örgütü PKK mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olan Aksaraylı özel harekat polisi 24 yaşındaki Sinan Kunduracı'nın şehit cenazesi töreni için Aksaray'a gelip, burada şehit ailesiyle yakından ilgilenmişti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Deniz Güzel Aksaray Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir?
title