Haberler

Aksaray - Hafif Ticari Araçla Çarpıştıktan Sonra Sulama Kanalına Uçan Elektrikli Bisiklet Sürücüsü...

Hafif ticari araçla çarpıştıktan sonra sulama kanalına uçan elektrikli bisiklet sürücüsü öldüAKSARAY'da hafif ticari aracla çarpıştıktan sonra sulama kanalına uçan elektrikli bisiklet sürücüsü 27 yaşındaki Serdar Koçak, kaldırıldığı hastanede yapılan müdahaleye rağmen bugün sabaha karşı...

Hafif ticari araçla çarpıştıktan sonra sulama kanalına uçan elektrikli bisiklet sürücüsü öldü

AKSARAY'da hafif ticari aracla çarpıştıktan sonra sulama kanalına uçan elektrikli bisiklet sürücüsü 27 yaşındaki Serdar Koçak, kaldırıldığı hastanede yapılan müdahaleye rağmen bugün sabaha karşı hayatını kaybetti.

Kaza, dün saat 08.30 sıralarında merkez Yavuz Sultan Selim Mahallesi Aksaray Üniversitesi yolu üzerinde meydana geldi. Aksaray Üniversitesi'nde güvenlik görevlisi olarak çalışan 27 yaşındaki Serdar Koçak yönetimindeki elektrikli bisiklet, karşı yönden gelen 38 yaşındaki Tuncay Tunçbeden'in kullandığı 68 DN 962 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle elektrikli bisiklet ve hafif ticari araç, yolun kenarındaki sulama kanalına uçtu. Kazada yaralanan Koçak ve Tunçbeden, ambulanslarla Aksaray Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan ve durumu ağır olan Serdar Koçak yapılan tüm müdehalelere rağmen bugün sabaha karşı yaşamını yitirdi. Yaralı olan Tunçbeden'in ise hastanede tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aksaray Üniversitesi 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title