Haberler

Akın Çorap Giresunspor - Adanaspor Maçının Ardından

- Akın Çorap Giresunspor - Adanaspor maçının ardından Akın Çorap Giresunspor Teknik Direktörü Metin Diyadin: "Oyuncularım görevini yerine getirdi, tebrik ediyorum" Adanaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç: "Birinci gol şaibeli olsa da rakibimiz hak etti"GİRESUN - Akın Çorap Giresunspor TFF 1.Ligin 2.

- Akın Çorap Giresunspor - Adanaspor maçının ardından

Akın Çorap Giresunspor Teknik Direktörü Metin Diyadin :

"Oyuncularım görevini yerine getirdi, tebrik ediyorum"

Adanaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç :

"Birinci gol şaibeli olsa da rakibimiz hak etti"

GİRESUN - Akın Çorap Giresunspor TFF 1.Ligin 2. Haftasında sahasında konuk ettiği Adanaspor'u 3-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Maç sonunda her iki takımın Teknik Direktörü düzenlediği basın toplantısı ilke değerlendirmede bulundu.

Akın Çorap Giresunspor Teknik Direktörü Metin Diyadin, oyuncularının görevlerini yerine getirdiğini belirtti. Geçen hafta çok iyi oynadıklarını kaydeden Diyadin, "Bugün en önemli rakiplerden biriyle oynadık. Oyuncularının kapasitesi ölçüsünde ne yapabileceğini biliyoruz. İkinci bölgede baskı yaparak kaleye gelmesini engelledik, oyuncularımın görevini yerine getirdiği için tebrik ediyorum" dedi.

Transferi işaret ederek kadro derinliği oluşturulması gerektiğini vurgulayan Diyadin, "Kadro derinliğini artırırsak oyun formatını da geliştirilerek iyi sonuçlar alırız. Bekleyerek oynayan değil rakip kalede oynayan Giresunspor istiyoruz iki haftadır da iyi gidiyoruz. Rakibimiz özellikle son 15 dakika gol bulmaya çalıştı biz de penaltı kaçırdık önemli olan skor değil doğru oynamak mücadelenin yanında teknik oynamak önemli inşallah bunu devam ettirmek durumundayız " ifadelerini kullandı.

Adanaspor cephesi

İki şampiyon adayı takımın mücadelesi olduğunu belirterek sözlerine başlayan Adanaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç," İki güçlü takım, iki şampiyon adayı. Bekleneceği gibi oldu oyun zor geçeceğini biliyorduk. Bir sıfır olana kadar kalite iki takım için de iyi değildi gol yedikten sonra oyunun tüm tılsımı da bozuldu özellikle bizim açımızdan daha kontrolsüz oynamamıza neden oldu. En büyük hatamız golden sonra oyunun psikolojik açıdan kontrolünü kaybettik kırmızı kart doğru oyuncularımız daha sakin kalsaydı oyunu kurtarabiliriz her ne kadar birinci gol şaibeli de olsa rakibimiz hak etti" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Metin Diyadin Kemal Kılıç Giresunspor Adanaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title