Haberler

Akın Altan, İstanbul Gecelerinde Görüntülendi

Güncelleme:

Evlilik hazırlığı yaptığı Ece Erken'i terk eden Akın Altan, ilişkisi bittikten 1 hafta sonra Nişantaşı'nda başka bir güzelle görüntülendi.

Adını Bengü ile yaşadığı 5 yıllık ilişkiyle duyuran Akın Altan'ın hızlı playboy olduğu ayrılıkla ortaya çıktı.

Güzel popçu Bengü'yle ilişkisi bittikten sonra birçok güzelle gününü gün eden Altan, daha sonra Ece Erken ile aşk yaşamaya başlamıştı. Akın Altan, 6 aylık süren ilişkisinde evlilik hazırlıkları yaparken güzel sunucu Erken'i terk etti.

ECE'Yİ ÇABUK UNUTTU

Ancak ayrılık; Altan'ı hiç üzmemiş olacak ki, genç işadamı önceki gece çapkınlık turundaydı. Akın Altan, arkadaş grubuyla Nişantaşı Sess'te eğlendi. Burada bir esmer güzeliyle tanışan Altan, bir süre sonra mekandan genç kadınla birlikte çıktı.

GAZETECİLERİ FARK EDİNCE EVİN YOLUNU TUTTU

İkili, Akın Altan'ın mekandan 50 metre uzaklıktaki evine doğru giderken patlayan flaşlarla şok oldu. Esmer güzel, çaresiz kendisini bir pasaja atarken; Altan tek başına evinin yolunu tuttu. 

ÇARŞIYA SIĞINDI

Akın Altan'la mekandan çıkan genç kadın; işadamıyla aynı karede yer almamak için kendisini kepenklerini kapatmak üzere olan çarşıya attı.

ÇARESİZ GERİ DÖNDÜ

Akın Altan'ın Nişantaşı'ndaki evine girmesiyle tek başına kalan esmer güzel, çaresizce Nişantaşı Sess'teki arkadaşlarının yanına döndü. 





Sabah : http: //www.sabah.com.tr
Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Akın Altan Nişantaşı Ece Erken İstanbul Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title