Haberler

Akıllara Kazınan Afgan Kızının Son Hali

Güncelleme:

1985 yılında Steve McCury tarafından çekilen ve National Geopraphic dergisine kapak olan ünlü 'Afgan kızı Şerbet Gula'nın üçüncü kez çekilmiş fotoğrafı yayınlandı.

McCury 17 yıl sonra Tora Bora bölgesinde yaşayan Afgan kadının izini bulmuş ve yılların Şerbet Gula'yı nasıl değiştirdiği görülmüştü. O döneme kadar hayatında sadece iki kez fotoğrafı çekilmiş olan Gula'nın üçüncü fotoğrafı Pakistan yetkilileri tarafından kimlik için çekildi.

İlk fotoğrafıyla adeta bir efsaneye dönüşen Gula'nın son fotoğrafı sosyal medyada birçok kişi tarafından paylaşıldı.


Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Yaşam Dünya Haberler

500

Yorumlar (87)

:

Benim canım Atatürk üm seni çok seviyorum.

36
48
yanıtYanıtla
muslim:

Allah onun belasını versin diyeceğim geliyo. .

yanıt7
yanıt26
GGĞG:

NE ALAKA

yanıt3
yanıt7
vatandaş:

atatürk ün kurduğu devleti 0 senede amerikaya peşkeş çektiniz (chp). ama osmanlı devleti 600 sene dünya ya hükmetti. tabi son zamanlarında içeriye sızan kalleş ve içerdeki hainlerin yüzünden çöküşe sürüklendi.

yanıt7
yanıt15
tttt:

adı batsın

yanıt0
yanıt3
akpmobilWeb@haberler.com:

lan kuş beyinliler adam olunda akpden daha iyisini yapın yapamyosanızda laf kalabalği yapmayn

33
35
yanıtYanıtla
Ayda ..:

TÜRBANCI Tayyip UTANSIN, ? zaten iran gibi olduk, ?, ve kendi menfati için ? böyle bize. Türban imza gericilik hizmeti veriyor'' çok AYIP, ya bunu ? Düşman yapmaz.

10
51
yanıtYanıtla
TÜRKİYEMMobil-ANDROID:

Türk milleti çok şey borçlu Mustafa Kemal Atatürke .Bakın müslüman devlet lerine bozmak isteyenlere Allah fırsat vermesin ne mutlu Türküm diyene

36
23
yanıtYanıtla
GENÇ KÜRTmobilWeb@haberler.com:

Huzur islamda

30
15
yanıtYanıtla
sünni:

Herşeyi akp den bilmeyelim. Eskiden tüp için sigara için sanayağ için kuyruklara giriyorduk, camilere rahat gidemiyorduk ahlak çok azalmış her yer çoraklaşmış yağmur bile yağmayıp bulutlar bombalanıyordu yağması için. Allaha şükredin bir kerede bizi zenginleştirdiler diye. akp büyükleri türkiye için büyük şanstır.

24
19
yanıtYanıtla
Tüm 87 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title