Haberler

Akil İnsanlar'ı Yürütmediler

Güncelleme:

İzmit sokalarında yürümek isteyen Akil İnsanlar'a tepki gösteren bir grup protesto gösterisi düzenledi.

Otel Asya'da basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Akil insanlar, daha sonra İzmit sokaklarında yürümek istedi. Ancak sosyal medya üzerinden örgütlenen kalabalık, Otel Asya önünde protesto gösterilerine başladı. Daha sonra Yürüyüş Yolu'nda yürüyen protestocular, Fethiye Caddesi'nde akil insanları takip ederek, buradan Sabri Yalım Parkı'na geçti.

"CHP'YE GELMESİNLER"

Protestocular yürüyüşlerine devam ederken, İşçi Partisi de Cumhuriyet Parkı karşısında da bir basın açıklaması yaparak Akil insanları protesto etti. Bu sırada İşçi Partisi, ADD, Türkiye Gençlik Birliği ve Cumhuriyet Kadınları Derneği yeleri, CHP'yi ziyaret ederek Akil insanların CHP'yi ziyaret etmesini istemediklerini bildirdi. Heyeti, il başkanı Yalçın Kuşkan dışarıda olduğu için CHP'liler karşıladı ve isteklerini il başkanı Kuşkan'a bildireceklerini söyledi.

İKİ KİŞİ GÖZALTINDA

Öte yandan, Akil insanların programı da protesto gösterileri nedeniyle değişti. Daha önce saat 11.00-12.00 saatleri arasında esnaf ziyareti yapacağı duyurulan Akil insanlar, çıkan olaylar nedeniyle otellerine polis koruması eşliğinde dönmek zorunda kaldı. Polis olayların başlangıcında soğukkanlı davranırken, Sabri Yalım Parkı'ndaki protesto gösterileri nedeniyle iki kişiyi gözaltına aldı.

Kaynak: Haberler.Com / Barış Süreci

Fethiye Barış Süreci Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title