Haberler

Akigo 4 Maçtır Kazanamıyor

Spor Toto Süper Lig'de Mersin İdmanyurdu ile 1 1 berabere kalan Akhisar Belediyespor, son 4 maçında 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı.

Spor Toto Süper Lig'de Mersin İdmanyurdu ile 1-1 berabere kalan Akhisar Belediyespor, son 4 maçında 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı.

Ligde son galibiyetini Kasımpaşa karşısında 2-0'lık sonuçla alan Ege temsilcisi, daha sonra Kardemir Karabükspor'a 2-1 ve Gaziantepspor'a ise 1-0 mağlup olurken, Trabzonspor ve Mersin İdmanyurdu ile 1-1 berabere kaldı.

Sezona çok iyi bir başlangıç yapan ve ilk 4 haftada 3 galibiyet ve 1 beraberlik alan Akhisar Belediyespor, 4. haftada Fenerbahçe'yi 2-0 mağlup ettikten sonra oynadığı 6 maçta sadece 1 galibiyet alabildi.

Dünkü Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında Bilal Kısa'nın attığı golle 1-0 öne geçmesine rağmen kalesinde 1 gol gören Ege temsilcisi, haftayı 15 puanla tamamladı.

Bu sezon ligde Gekas'a verdiği asistlerle takıma büyük katkı veren Bilal Kısa, Akhisar Belediyespor formasıyla bu sezon ilk golüne imza attı. En son kafa golünü Osmanlıspor formasıyla 27 Ocak 2008'de Torku Konyaspor'a atan yıldız futbolcu, 14 gol sonra kafa vuruşuyla gol sevinci yaşadı.

Dünkü karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Çağlar Birinci bu sezon ligde ilk kez forma giydi. Elazığspor'dan transfer edilen Çağlar Birinci, daha önce Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında mücadele etmişti.

Ligde en son 5 Ekim'de oynanan İstanbul Başakşehir maçında forma giydikten sonra Yunan ekibi Kalloni ile oynanan hazırlık maçında sakatlanan Douglao, 5 maçın ardından sahalara döndü.

Akhisar Belediyespor 28 Kasım Cuma günü Torku Konyaspor'u konuk edecek. - İzmir

Kaynak: AA / Spor

Akhisar Belediyespor Mersin İdmanyurdu Ege Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title