Haberler

Akhisar Şantiyesi Artık Daha Güçlü

Güncelleme:

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde 16 milyon 315 bin lira bedelle alınan 43 iş makinesinden 3 greyder, 4 kamyon ve 1 taşıyıcı tır, düzenlenen törenle Akhisar Şantiyesi'ne teslim edildi.


Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yürüttüğü çalışmalarla vatandaşların takdirini toplamayı sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından alınan ve değeri 16 milyon 315 bin lirayı bulan 43 iş makinesi ve yol bakım ve onarım araçları Büyükşehir Belediyesi'nin şantiyelerine verilmeye başlandı. Gördes, Gölmarmara, Soma, Akhisar, Kırkağaç ve Saruhanlı ilçelerinin ihtiyaçlarının karşılandığı Büyükşehir Belediyesi Akhisar Şantiyesi'ne 3 greyder, 4 kamyon ve 1 taşıyıcı tır, düzenlenen törenle teslim edildi. Törene; Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu'nun yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri, Yol Şube Müdürü Fevzi Demir ve görevli personel katıldı. Kırtık Şantiyesi'nden yola çıkan araçlar konvoy halinde Akhisar Koordinasyon İşleri Şube Müdürlüğü'nün önünden geçerek Akhisar Şantiyesi'ne vardı.

'Hedefimiz; En Kaliteli Hizmeti Vermek'

Araçlarının gelmesinin ardından başlayan törende konuşan Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, "Büyükşehir Belediyemizin geçtiğimiz ay içerisinde almış olduğu iş makinesi ve yol bakım onarım araçlarının dağıtımlarına Akhisar'dan başladık. Buraya gönderdiğimiz sathi kaplama araçları ve iş makineleri ile birlikte bölgenin ihtiyaçlarını karşılayacağımızı düşünüyorum. Hedefimiz; Gölmarmaralıya, Akhisarlıya, Somalıya, Gördesliye, Kırkağaçlıya ve Saruhanlılıya bu şantiye üzerinden hizmetin en iyisini, en çabuğunu ve kalitelisini vermektir. Bunu da başaracağımıza inanıyorum. Buraya getirdiğimiz iş makineleri de bu başarıya ulaşmamızda bize yardımcı olacaktır. Son sürat çalışmaya devam edeceğiz. Şantiyemizin hizmet verdiği tüm ilçelerimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Başkan Ergün'e Teşekkür

Doğan Ensivri, "Başkanımız Sayın Cengiz Ergün'e teşekkür ederiz. Akhisar'ın ve çevredeki ilçelerimizin gerçekten ihtiyacı olan iş makinaları ilçemize kazandırıldı. Araçlarımızın ilçemize inşallah en iyi şekilde hizmet vereceğini düşünüyoruz. Hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gölmarmara Akhisar Gördes Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title