Haberler

    Akhisar Galibiyete Hasret

    Spor Toto Süper Lig'de 1-0 öne geçtiği müsabakada Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kalan Akhisar Belediyespor, son 7 maçında 4 beraberlik ve 3 yenilgi aldı.

    Lige iyi başlamasına rağmen son haftalarda istediği sonuçları alamayan Akhisar Belediyespor, geçen hafta deplasmandaki Galatasaray mağlubiyetinin ardından dün de 1-0 öne geçtiği müsabakada Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kaldı. Akhisar Belediyespor, 6. haftadaki Kasımpaşa galibiyetinin ardından oynadığı 7 maçta 4 beraberlik ve 3 yenilgi aldı.

    Haftayı 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyetle 17 puanla tamamlayan Akhisar Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası'nda 18 Aralık Perşembe günü Trabzonspor'a konuk olduktan sonra ligde 21 Aralık Pazar günü Beşiktaş'la İstanbul'da karşılaşacak. Trabzonspor hazırlıklarına bugün yapacağı yenileme çalışması ile başlayacak Akhisar Belediyespor, kupa maçı için çarşamba günü Trabzon'a gidecek. Kupa maçının ardından cuma günü Trabzon'da bir antrenman yapacak Ege temsilcisi, daha sonra İstanbul'a geçecek.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Akhisar Belediyespor Trabzonspor Galatasaray Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title