Haberler

Akhisar Belediyesporlu Kaleci Fatih'e Yabancı Madde Yağdı

Güncelleme:

Beşiktaşlı taraftarlar, Akhisar Belediyespor'un kalecisi Fatih'i, yavaş hareket ettiği gerekçesiyle madde yağmuruna tuttu. Atılan maddeler arasında kol saati de dikkat çekti.

Spor Toto Süper Lig'in 30.haftasında lider Beşiktaş'ın deplasmanda Akhisar Belediyespor ile 3-3 berabere kaldığı maçların son dakikalarında saha karıştı.

KALECİ FATİH'E MADDE YAĞDI

Akhisar'ı öne geçiren Rodellaga'nın golünden sonra gerilen Beşiktaş taraftarları yavaş hareketlerde bulunan kaleci Fatih Öztürk'ü yabancı madde yağmuruna tuttu. Siyah beyazlı taraftarların bulunduğu kaleyi koruyan Fatih sırtına isabet eden yabancı madde ile acı içinde yerde kaldı. Hakem Cüneyt Çakır'a yaralanan sırtını gösteren kaleciye Beşiktaşlı futbolcular da tepki gösterdi.

KOL SAATİ

Yayıncı kuruluşun tribünlerden atılan maddeleri gösterdiği esnada sahaya atılan bir kol saati de dikkat çekti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Akhisar Belediyespor Fatih Öztürk Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (9)

HOLİGANİZM ESİR ALMAMALI FUTBOLU:

İŞTE BU YÜZDEN MAÇLARA GİTMİYORUM. . . .

6
0
yanıtYanıtla
CÜHELA TAYFASINA:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu YazınBU TÜRKLER NE ZAMAN SPORU ÖĞRENECEKLER. . SPORUN RUHUNA ÖZÜNE SAHİP OLACAKLAR. . . SPOR BİR EĞLENCE BİR OYUN. . BUNU NE ZAMAN ÖĞRENECEKLER. . . KAYBETMEKTE KAZANMAKTA SPORUN BİR CİLVESİ VE GÜZELLİĞİ BUNU NE ZAMAN İDRAK EDECEKLER. . SPOR BİR DİN BİR AMAÇ DEĞİLDİR. . .

6
0
yanıtYanıtla
FB:

bjk ya yeni statlarında seyircisiz oynama yasağı geliyor çok yakında

3
1
yanıtYanıtla
Yörük:

Allah belanızı versin sizin (hayvan dahi olamayan yaratıklara ). İnşallah yolda da birileri sizi çevirip dağ başına götürür de daha kötüsünü yapar

4
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Kaleci keşke hiç kalkma saydin

3
0
yanıtYanıtla
CÜHELA TAYFASINA:

BU TÜRKLER NE ZAMAN SPORU ÖĞRENECEKLER. . SPORUN RUHUNA ÖZÜNE SAHİP OLACAKLAR. . . SPOR BİR EĞLENCE BİR OYUN. . BUNU NE ZAMAN ÖĞRENECEKLER. . . KAYBETMEKTE KAZANMAKTA SPORUN BİR CİLVESİ VE GÜZELLİĞİ BUNU NE ZAMAN İDRAK EDECEKLER. . SPOR BİR DİN BİR AMAÇ DEĞİLDİR. . .

2
0
yanıtYanıtla
sevda çolpan:

sizi gidi sizi taraftarmış dingiller. çeneniz dağılsın. gerçi dingiller iyileri hep yener. futbol için katil bile oluyorlar görmüştük, futbolcular böyle yaptıkları için kutluyor, ne demessin.

2
0
yanıtYanıtla
trabzonspor urfalı:

ligimizin volkan demirelden sonra ki enkişiliksiz karektersiz kalecilerinden birine benzeyeceğe benziyor. volkan tahtını buna bırakacak gibi

1
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Sampiyon bjk

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title