Haberler

Cihat Arslan: Dünyada Herkes Van Persie Der

Güncelleme:

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Pereira'nın Fernandao tercihini yorumlarken "Dünyanın neresinde hangisi diye sorsanız van Persie derler." ifadesini kullandı.

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Fenerbahçe karşısında ikinci yarı ortaya koydukları karakterli oyun sayesinde bir puan aldıklarını söyledi.

"DÜNYADA HERKES VAN PERSIE DER"

Maçın ardından Ntvspor'a konuşan Arslan, "Fernandao mu, Robin Van Persie mi?" sorusunu da cevapladı. "Berabere kaldık diye çok konuşuyorum belki ama dünyanın her yerinde Fernandao mu? Van Persie mi? sorusunun yanıtı bellidir. Dünyada herkes 'Van Persie der' ancak tabi saygı duymak lazım. Vitor Pereira, Fenerbahçe'nin teknik direktörü." dedi.

Kaynak: AA / Spor

Akhisar Belediyespor Robin Van Persie Cihat Arslan Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

BjkMobil-ANDROID:

sen kendi isine bak hoca

3
9
yanıtYanıtla
FB li:

Sırf RVP aldılar diye digiturk aldım şimdi paramla rezil oluyorum. Hadi o parasını alıyor yedek kalsa da ben neden saçma puan kayıplarını izlemek için para ödüyorum? Yazık gerçekten hoca gelirken attığı gol ortalaması 2 üstü diye sevindim. Şimdi yediğimiz gol ortalaması 2 üstü oluyor. Bize gelenlerin değişimi inanılmaz. Hele o Ozan yok mu? Adam al gülüm ver gülüm top kimden geldi geriye iade böyle bir futbolcu için 7 milyon ödendiğine inanaımıyorum. Ya düzelir ya da gider sabır da bir yere kadar

8
1
yanıtYanıtla
fff:

iyi 1 puan aldın sus artık. . fazka da havalanma fb ye herkes iyi hazırlanıyo önemli olan ligi nerde bitirdiğin dünkü takım şampiyonluğa oynayan bi takım gibiydi. .

1
4
yanıtYanıtla
...:

tamam da fb gol atamadığı için değil yediği için kaybetti demek ki sorun defansta bu kadar basit persie olsa ne olacak adam zaten iki tane atmış daha ne yapsın

4
0
yanıtYanıtla
Cehalet Denizinde Yüzüyoruz:

Kendi işine bak, yarın kendi sahanda fenere yenilirsin, o zaman görürsün takım nasıl kurulurmuş. Ukalalıkla teknik direktörlük farklı şeylerdir.

0
2
yanıtYanıtla
kralll Mobil-ANDROID:

bu hocayla bu kadar takımda düzen yok sistem yok

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title