Haberler

Akhisar Belediyespor, Sivas Deplasmanında

Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor deplasman galibiyeti ve Beşiktaş beraberliği ile Avrupa kupalarına katılma yarışında umut tazeleyen Akhisar Belediyespor, yarın can derdindeki Medicana Sivasspor ile deplasmanda karşılaşacak.

Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor deplasman galibiyeti ve Beşiktaş beraberliği ile Avrupa kupalarına katılma yarışında umut tazeleyen Akhisar Belediyespor, yarın can derdindeki Medicana Sivasspor ile deplasmanda karşılaşacak. Sivas 4 Eylül Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak müsabakayı Ümit Öztürk İsmail Şencan, Osman Gökhan Bilir hakem üçlüsü yönetecek. Yeşil siyahlı ekipte cezalı olan Caner Osmanpaşa ile sakatlığı devam eden Onur Ayık forma giyemeyecek.

Haftaya 25 puanla 17'inci sırada giren Medicana Sivasspor'un ligde kalma mücadelesi verdiğini hatırlatan teknik direktör Cihat Arslan, "İki takım için de zor bir maç olacak. Ancak her müsabakada olduğu gibi kazanmayı düşünerek sahaya çıkacağız. Bizim de ilk 6 içinde yer alma hesaplarımız var. Hedefimiz iyi futbol oynayarak evimize 3 puanla dönebilmek" dedi. İki takım arasında daha önce oynanan 7 maçta Akhisar Belediyespor 4, Medicana Sivasspor 2 galibiyet aldı, 1 müsabaka beraberlikle sonuçlandı.

- Akhisar

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akhisar Belediyespor Bursaspor Sivasspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title