Haberler

Akhisar Belediyespor-Osmanlıspor Maçında Türkiye Rekoru!

Güncelleme:

Akhisar-Osmanlıspor maçında konuk takımın 89. dakikadaki atağına ofsayt bayrağı kalktı. Ama ofsayt yoktu. Ofsaytı bozan oyuncu 2 metre 52 santim daha yakındı.

Spor Toto Süper Lig'de dün oynanan ve 0-0 sona eren Akhisar Belediyespor-Osmanlıspor maçında inanılmaz bir hakem hatası yaşandı.

2 METRE 52 SANTİM DAHA YAKINDI

Manisa 19 Mayıs Stadı'ndaki karşılaşmanın 89. dakikasında konuk ekibin bir atağı ofsayt bayrağıyla kesildi. Yardımcı hakem Serdar Diyadin, pas atılan oyuncu Rusescu'nun ofsayt olduğu gerekçesiyle ofsayt bayrağını kaldırdı. Ancak pozisyonun ofsaytla uzaktan yakından hiçbir ilgisi yoktu.Lig TV'deki Piero ölçümleri ofsaytı bozan Akhisar Belediyesporlu oyuncu Tolga Ünlü'nün, kaleye Rusescu'dan tam 2 metre 52 santim daha yakın olduğunu ortaya koydu.

TÜRKİYE REKORU

Maçın orta hakemi Hüseyin Göçek de yardımcısının bu hatasına uydu ve Osmanlıspor'un belki de golle sonuçlanabilecek bir atağı kesilmiş oldu. 2 metre 52 santimlik ofsayt yanılgısı Türkiye rekoru olarak kayıtlara geçti.

ESKİ REKOR 106 SANTİM

Daha önce rekor, geçtiğimiz sezon 2-2 sona eren Eskişehirspor-Balıkesirspor maçında yardımcı hakem Süleyman Özay'a aitti.Özay, Balıkesirspor'un 27. dakikada Sercan Yıldırım'la kazandığı golde 106 santimlik ofsaytı kaçırdı. Sercan, takım arkadaşı Vargas ceza alanına orta yaparken tam 1 metre 6 santim ileride olmasına rağmen Özay bayrağını kaldırmadı ve orta hakem Mustafa İlker Coşkun da gol kararı verdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Akhisar Belediyespor Türkiye Spor Haberler

500

Yorumlar (13)

reis:

oda bi şeymi fb nin denizli maçında 1, 5 mt içeri giren topu gol olarak verilmedi. . . .

17
12
yanıtYanıtla
CANNAT:

OLABİLİR. HAKEM HATA YAPAMAZ MI? 2 METRE 3 METRE NE FARKEDER? İŞİNİZE GELMEDİĞİNDE NE HATALAR GÖRMEDİNİZ. BİR BİLSENİZ. . GEÇİN BUNLARI.

1
17
yanıtYanıtla
adamlık:

sen bu ligi takip ettiğine emin misin ? bu hakemler her maçta her anda hata yapıyorlar ikili mücadelelerde artık hakemi izlemekten pozisyon izleyemiyoruz. senin gibiler bi sussun. artık hakemlerin hata yapma lüksü kalmadı

yanıt12
yanıt0
Yıldız YILMAZ.:

Ey TFF Sen önce 2011 yılı şampiyonunun kupasını versene, Fenerbahçeyi dünya şikeci kabul etti, siz aziz beyden korkunuza hiç bişey yapamadınız , bırakın o kultuğu gidin tüp satmaya. . .

7
6
yanıtYanıtla
realite:

birinde 1 mt, diğerinde 1, 5 mt iki kez fb nin topu içeri girdiği halde gol olarak verilmezken. . gs ye ceza sahasının 2 mt re dışından penaltı verilerek (dk 99 da), gs kazandırılıyorduı (gs nin elllerini saymıyoruz çünkü o kadar çokki)ama nedense bunları hiç bir medya ağzına sakız yapmıyordu. . . burası maaalesef türkiye. . . çünkü adı fenerasyon ama işlevi cinconasyon . . .

6
6
yanıtYanıtla
26:

REZİL RÜSVA HÜSEYİN GÖÇEK VE SAHİPLERİ

9
1
yanıtYanıtla
kupa şikecisi 8taş:

ulan eses li adam ben küfürettim dedi fb caner yine 3 maç ceza aldı burası türkiye eğer bir karar fb ye yarıyorsa görülmez. . ama tersi olursa affedilmez. . . ey fb sahi hala niçin havuzu bozmuyorsun. . . hepsi sana muhtaç. . .

5
2
yanıtYanıtla
zaaaa:

SİLAH İCAT OLDU MERTLİK BOZULDU İDDAA İCAT OLDU FUTBOL BOZULDU. . . BU RESMEN ALELEN VE 10000 ŞİKE BAŞKA BİRŞEY DEĞİL

6
0
yanıtYanıtla
MAAŞLARINDAN KESİN:

Memuriyet de yapılan yanlış da soruşturma açılır. HAKEMLERDE DE maaşlarından kesin, yaptığı yanlışdan ötürü.

5
0
yanıtYanıtla
VOLKAN:

bu hakem müsveddeleriyle bu lig fasa fiso. ondan sonra da adamlara 7-8-9 puan veriyorlar avrupada olsa 2. hatada diskalife edilir. bizim ligde ise ahbap-çavuş ilişkisi.

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title