Haberler

Akhisar Belediyespor - Mersin İdmanyurdu Maçının Ardından

Spor Toto Süper Lig'de üst sıraları zorlayan iki takımın Manisa'daki randevusunda Akhisar Belediyespor ile Mersin İdmanyurdu yenişemedi 1-1. İlk yarısı golsüz biten maçta ev sahibi takım 67. dakikada Bilal'e öne geçerken, konuk ekip 77. dakikada Welliton ile skoru dengeledi.

Spor Toto Süper Lig'de üst sıraları zorlayan iki takımın Manisa'daki randevusunda Akhisar Belediyespor ile Mersin İdmanyurdu yenişemedi 1-1.

İlk yarısı golsüz biten maçta ev sahibi takım 67. dakikada Bilal'e öne geçerken, konuk ekip 77. dakikada Welliton ile skoru dengeledi. Bu sonuçla galibiyet hasreti üç maça çıkan Akhisar Belediyespor puanını 15 yaparken, Mersin İdmanyurdu 17 puana ulaştı.

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay maç sonrası düzenlenen basın toplantısında hakem Mustafa Kamil Abitoğlu ile yardımcılarını kutladı. Sezon başından bu yana ilk kez oyuna bu kadar hakim bir hakem üçlüsü sahadaydı diyen Akçay müsabaka ile ilgili şunları söyledi Kendi evimizde oynadığımız maçta kazanmak için kurgulandık. Ligin en çok gol atan takımlarından biri olan rakibimiz 2 puan da önümüzdeydi. Tüm bunları düşünerek kazanmak istiyorduk. Galip gelmek için her türlü eylemi yaptık. Öne geçmemize rağmen rakibin 2-3 pozisyonundan biri şanssız bir şekilde golle sonuçlandı. Mersin İdmanyurdu'nu ve hakemleri tebrik ediyorum.

Mersin İdmanyurdu'nda cezalı olan Rıza Çalımbay'ın yerine takımın başında sahaya çıkan Antrenör Mehmet Bülent Albayrak ise Akhisar'dan alınan 1 puanın çok önemli olduğunu belirterek şunları söyledi

Her müsabaka öncesi klasik bir söylem vardır; maç çok zor geçecek diye. Biz de böyle düşünmüştük. Düşündüğümüz gibi de oldu. Akhisar Belediyespor sahasında çok iyi oynayan ve takım oyununu iyi uygulayan bir ekip. Savunmayı sevmez denilen Gekas bile hem savunma hem de bir asist yaptı. Deplasmanda Akhisar gibi bir takımdan alınan puan bizim için çok önemli. Bu sonuçla rakibimizi altımızda tutarken, üstteki takımlara daha çok yaklaşmış olduk.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akhisar Belediyespor Mersin İdmanyurdu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title