Haberler

Akhisar Belediyespor Hedefi Son Anda Kaçırdı

Spor Toto Süper Lig'de Osmanlıspor'a deplasmanda yenilerek UEFA Avrupa Ligi hedefini son haftada kaçıran Akhisar Belediyespor, ligdeki en iyi performansını gösterdi.

Spor Toto Süper Lig'de Osmanlıspor'a deplasmanda yenilerek UEFA Avrupa Ligi hedefini son haftada kaçıran Akhisar Belediyespor, ligdeki en iyi performansını gösterdi.

Yeşil siyahlılar, böylece sezonu 46 puanla sekizinci sırada tamamladı. Akhisar Belediyespor, daha önce 2012-13 sezonnuda 42 puan toplayarak sezonu 14'üncü 2013-14'te 44 puanla 10'uncu, geçen sezon ise 38 puanla 12'ncu srada tamamlamıştı.

Süper Lig'de her yıl hedeflerini yükselttiklerini ve bu yılki hedeflerini de tutturduklarını ifade eden Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, bu kohuda şunları söyledi:

"İyi bir sezon geçirdik. Her sezon üstüne koyarak mücadele verdik ve yine bu sezon da hedeflerimiz tuttu. Şimdi önümüzdeki yıl hedefimiz daha yukarılara çıkmak olacak. Avrupa şansını kovaladık ama yakalayamadık. Önemli olan bu ligde devam etmek ve burada en iyi şekilde mücadele etmektir. Gelecek sezon planını ise gelecek hafta teknik heyetle birlikte yapacağız."

İSMAİL BURSASPOR YOLCUSU

Akhisar Belediyespor'da Merter Yüce'den sonra sözleşmesi biten İsmail Konuk da yeşil siyahlıların eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun çalıştırdığı Bursaspor'a gidebileceği bildirildi. Takıma Hamzaoğlu döneminde, 2013-14 sezonu öncesi katılan 28 yaşındaki defans oyuncusu bu yıl 12 Süper Lig, 5 de kupa maçında forma giydi. Merter'in ardından İsmail'i de kadrosunda görmek isteyen Hamza Hamzaoğlu'nun yönetime bu konuda rapor verdiği, Bursaspor'un oyuncuyla görüşmelere başladığı belirtildi. Akhisar Belediyespor ise İsmail Konuk'la bugüne kadar görüşme masasıya oturmadı. - Akhisar

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akhisar Belediyespor Bursaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dileği ne zaman yapılır? En güzel Hıdırellez mesajları! Resimli, anlamlı Hıdırellez mesajları 2024! Konyaspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 6 Mayıs Konyaspor FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 6-7 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızıl Goncalar Ayza kim? Kızıl Goncalar Ayza karakteri gerçekte kim, Melisa Doğu kimdir? Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title