Haberler

Akhisar Belediyespor'da Mersin İdmanyurdu Hazırlıkları

Akhisar Belediyespor, Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında pazartesi günü deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Akhisar Belediyespor, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında pazartesi günü deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde antrenmana kadro dışı bulunan Gekas ile dinlendirilen kaleci Oğuz Dağlaroğlu katılmadı.

Yeşil-siyahlıların pazar günü saat 15.00'de İzmir'den Adana'ya hava yolu ile hareket edeceği ve Mersin'de otelde maç saatini bekleyeceği bildirildi. Öte yandan yeşil-siyahlıların pazartesi oynayacakları maçın ardından yine Mersin'de kalacağı ve salı günü Akhisar'a döneceği belirtildi.

Mersin ve Konya maçından en iyi puanı alıp Galatasaray'ı konuk edeceklerini kaydeden Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, sahalarında son 3 maç kaldığının altını çizerek bu iki deplasman maçının önemine değindi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Akhisar Belediyespor Mersin İdmanyurdu Rıza Çalımbay Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title