Haberler

Akhisar Belediyespor 19 Mayıs'ta Kararlı

Spor Toto Süper Lig'de pazar günü Manisa'da oynanacak Akhisar Belediyespor-Fenerbahçe karşılaşması öncesi, 19 Mayıs Stadı'nın bozuk zemininin sporcu sağlığı için sorun yaratacağı endişesini taşıyan Fenerbahçeli yöneticiler, karşılaşmanın İzmir Atatürk Stadı'na alınmasını isterken, bu talebe Akhisar cephesinden olumsuz yanıt geldi.

Spor Toto Süper Lig'de pazar günü Manisa'da oynanacak Akhisar Belediyespor- Fenerbahçe karşılaşması öncesi, 19 Mayıs Stadı'nın bozuk zemininin sporcu sağlığı için sorun yaratacağı endişesini taşıyan Fenerbahçeli yöneticiler, karşılaşmanın İzmir Atatürk Stadı'na alınmasını isterken, bu talebe Akhisar cephesinden olumsuz yanıt geldi. Kulüp Başkanı Hüseyin Eryüksel, hem kendilerinin hem de Türkiye Fukbol Federasyonu'nun yetkililerinin statta gerekli incelemeyi yaptığını belirterek, "Zemin iyi durumda. Futbol oynamaya da müsait. Müsabakanın başka bir stada alınmasına gerek yok" dedi.

Galatasaray'la 19 Şubat'ta oynanan Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçından sonra bakıma alınan zemine 4 bin 500 metrekare yeni çim serildiğini, bazı bölgelere de ara ekim yapıldığını hatırlatan Eryüksel, "Çimlerin oturması için fedakarlık yapıp Başakşehir karşılaşmasını Balıkesir'de oynadık. Ancak Fenerbahçe maçında seyirci avantajını kullanmak istiyoruz. Bu maç 19 Mayıs'ta oynanacak" dedi. Stat Müdürü Rıza Çakır ise "Zeminde sorun yok. TFF Ege Bölge Müdürlüğü'nde görevli Ziraat Mühendisi Şevki Adalı zemini inceleyip olumlu görüş bildirdi. Kimse endişe etmesin" ifadesini kullandı.

- Akhisar

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akhisar Belediyespor Fenerbahçe 19 Mayıs Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title