Haberler

Aker Çantalar, Ümraniye Mağazasındaki Çanta Katıyla Görenleri Büyülüyor

Güncelleme:

İpekten harikalar yaratan, tasarımlarıyla kadınların stiline yön veren Aker; ipek, keten ve deri malzemeli çantalarıyla göz dolduruyor.

İpekten harikalar yaratan, tasarımlarıyla kadınların stiline yön veren Aker; ipek, keten ve deri malzemeli çantalarıyla göz dolduruyor. Aker, Ümraniye mağazasındaki çanta katının özel dekorasyonuyla da eşarp ve çanta tasarımlarındaki iddiasını sürdürüyor. Aker Ümraniye mağazası, Mimar İrfan Aksoy tarafından çantaların ışıltısına uygun olarak dekore edilen büyüleyici atmosferiyle müşterilerine hizmet veriyor.

Bej mermerlerle kombinlenen ince detaylar ile ayrıcalıklı bir alışveriş

Mağazanın çanta katında müşterileri, metal materyaller ve sedefli lake yüzeylerin eşlik ettiği, inci beyazı bir konsept karşılıyor. Mekanın ortasında yer alan özel tasarım sarkıt, aydınlatmasıyla mekanın ışıltısını ikiye katlıyor.

Doğal görünümlü mat mermer kaplı duvarlar, zeminde bej mermerler ile kombinleniyor. Varlığını her köşede hissettiren elegan detaylar, sarı pirinç askılıklarla tamamlanarak, müşterilere şık ve ayrıcalıklı bir mekan sunuyor. Aker Ümraniye mağazası, alışveriş keyfini tasarımıyla insanı büyüleyen bir ortamda yaşamak isteyenleri bekliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İrfan Aksoy Ümraniye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title