Haberler

Akdoğan'dan HDP'li Önder'e: Biz Yola Çıktığımızda Sen Yoktun

Güncelleme:

Akdoğan, HDP'li Önder'in açıklamalarıyla ilgili "Şimdi çıkmış birisi diyor ki 'Yolun sonuna gelindi'. Arkadaş, biz yola çıktığımızda sen yoktun. HDP barajı geçememişti." dedi.

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, HDP'li Sırrı Süreyya Önder'in açıklamalarını değerlendirerek, "Şimdi çıkmış birisi diyor ki 'Yolun sonuna gelindi'. Arkadaş, biz yola çıktığımızda sen yoktun. HDP barajı geçememişti. Sizin hiçbiriniz yoktu bu yola çıktığımızda. Çözüm sürecini Tayyip Erdoğan başlattı, AK Parti devam ettiriyor" dedi.

"AK PARTİ OLMAZSA ÇÖZÜM SÜRECİ OLABİLİR Mİ?"

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Karagedik Köyü Kültür Merkezi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Akdoğan, burada yaptığı konuşmada, "Bu seçimde yeni bir aktör belirlediler. HDP barajı aşarsa AK Parti'yi durdururuz, açık açık söylüyorlar, 'Biz Tayyip Erdoğan'ı başkan yaptırmayacağız'. Bunlar birlikte hareket ediyorlar. HDP ve MHP yan yana gelebilir mi? MHP çözüm sürecine destek verir mi? AK Parti olmazsa çözüm süreci olabilir mi?" diye konuştu.

"SİZİN HİÇBİRİNİZ YOKTU BU YOLA ÇIKTIĞIMIZDA"

HDP'li Sırrı Süreyya Önder'in açıklamalarını da değerlendiren Akdoğan, "Şimdi çıkmış birisi diyor ki 'Yolun sonuna gelindi'. Arkadaş, biz yola çıktığımızda sen yoktun. HDP barajı geçememişti. Sizin hiçbiriniz yoktu bu yola çıktığımızda. Çözüm sürecini Tayyip Erdoğan başlattı, AK Parti devam ettiriyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Sırrı Süreyya Önder Yalçın Akdoğan Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500

Yorumlar (28)

alimMobil-ANDROID:

tek çare mhp

9
12
yanıtYanıtla
zapMobil-ANDROID:

yaşasın HDP

17
3
yanıtYanıtla
btt:

Benimde oyum hdp sizden kortulmak için.

13
4
yanıtYanıtla
diyarbakır hazro:

hdpliyim sonuna kadar

14
3
yanıtYanıtla
Xalko Mobil-IOS:

SAYIN YALÇIN DOĞAN KÜRTLER YOLA ÇIKTIĞINDA SENİN ESAMEN YOKTU SEN BUGÜN BİR ŞEY OLDUM EGUSUNA KAPILABİLİSİ SONRADAN GÖRME MİSALİ KÜRT HAREKETİNİN HER FERDİ BAŞLI BAŞINA BİRER AKTÖRDÜR SAYIN SIRRI SÜREYA ÖNDER DE DEĞERLİ AKTÖRLERDEN BİRİDİR. VE BU ALTÖRLER ŞİMDİDEN TARİHİN ŞEREF SAYFALARINDA YERLERİNİ ALMIŞLARDIR. SİZİN AKTÖLÇĞÜNÜZ 4 YILLIK MİLLETVEKİLİĞİ KADARADIR DAHA SONRA ADINIZ BİLE HATIRLANMIYACAKTIR

11
5
yanıtYanıtla
BARIŞ VE DEMOKIRASI IÇIN OYUMU HDPYEmobilWeb@haberler.com:

YAŞASIN HDP YAŞASIN KARDEŞLIGI OYLAR HDPYE

13
3
yanıtYanıtla
b:

Sayın Akdoğan gerçekçi olun lütfen

12
4
yanıtYanıtla
Oğuz ÇelikmobilWeb@haberler.com:

SENİN AĞZIN ÇAMUR VE YALAN KOKUYOR. MHP yi HİÇBİR MESELENİZE KATMAYIN. HANİ PAZARLIK TA YOKTU MASA DA YOKTU YOKTU YALANCI ÇOBANIN YALANCI KUZULARI. MHP YOLLARA ÇIKARSA NE AKP KALIR NEDE HDP HADDİNİZİ BİLEREK KONUŞUN.

4
11
yanıtYanıtla
..... Mobil-ANDROID:

ya akdoğan sen kimsin ki milletvekili bile değilsin. daha düne kadar ismin bile yoktu. milletle dalga geçer gibi saçma sapan konuşmalar yapma.

11
4
yanıtYanıtla
W:

ALLAH SENİ KAHR ETSİN MEYMENETSİZ

9
5
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title