Haberler

MKYK'ya ve Kabineye Giremeyen Akdoğan'dan İlk Yorum

Güncelleme:

65'nci hükümetin Bakanlar Kurulu'nun açıklanmasının ardından ilk mesajlardan biri, kabine dışı kalan Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan'dan geldi: Hayırlı Olsun.

Binali Yıldırım'ın Başbakanlığı'ndaki 65. Hükümet'in yeni Başbakan Yardımcıları Nurettin Canikli, Mehmet Şimşek, Numan Kurtulmuş, Yıldırım Tuğrul Türkeş ve Veysi Kaynak oldu.

MKYK'YA DA, KABİNEYE GİREMEDİ

Yeni Başbakan Yardımcıları listesinin bombası ise Yalçın Akdoğan oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakanlığı döneminden bu yana AK Parti siyasetinin aktif isimleri arasında yer alan Yalçın Akdoğan, pazar günkü kongre sonrası AK Parti yönetiminden çıkarılan isimler arasında da yer almıştı.

AKDOĞAN'DAN İKİ KELİMELİK YORUM: HAYIRLI OLSUN

Başbakan Binali Yıldırım'ın yeni kabineyi açıkladığı sırada İstanbul'da bulunan Yalçın Akdoğan, Ankara'ya gitmek için Atatürk Havalimanı VIP'e geldi. Havalimanı girişinde Akdoğan, yeni Bakanlar Kurulu'yla ilgili ilk kez konuştu. Gazetecilerin, "Yeni kabine açıklandı, neler söyleyeceksiniz" sorusu üzerine Akdoğan, "Hayırlı olsun" dedi.

TWİTTER'DAN DA AÇIKLAMA YAPTI

Akdoğan, Twitter hesabından da bur açıklama yaptı. Akdoğan şunları yazdı:

"65. Hükümetimize başarılar dilerim, milletimiz ve kabineye giren bakanlarımız için hayırlı olsun, Allah utandırmasın. Şerefle yaptığımız görevi yeni bakanımıza yine şerefle devrediyorum. Bu görevleri nasip eden Allah'a hamdolsun, tensip edenlere teşekkür ederim."

İlgili Haberler

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yalçın Akdoğan İstanbul Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

vadicikMobil-IOS:

isabet olmuş bu adamı sevmiyom zaten

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title