Haberler

Akçakale Belediyesinden Spora Tam Destek

Güncelleme:

Şampiyonaya katılmak üzere yola çıkan Akçakale Spor U19 takımı öncesinde Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat ve Akçakale Belediye Başkan Vekili Mahmut Tümur'u ziyaret ederek tam destek aldı.


U19 liginde kendi grubunda şampiyon olarak Play of oynamaya hak kazanan ve Şanlıurfa U19 ligi Play of grubunda Karaköprü Belediye spor'un ardından 2. Olarak Şanlıurfa ilini 4 yıldır üst üstte temsil etmeye hak kazanan Akçakale spor U 19 takımı Adana da düzenlenecek olan şampiyona için yola çıktı.

U19 TAKIMI TÜRKİYE ŞAMPİYONASI İÇİN YOLA ÇIKTI

5/8 Mayıs tarihleri arasında Adana grubunda Mersin Akdeniz Belediye spor, Mersin Büyükşehir Belediye spor, Osmaniye spor ve Elazığ spor İle bölge şampiyonluğu mücadelesi verecek olan Akçakale spor U19 takımı Adana'ya seyahatinden önce kulüp 2.Başkanı Bozan Yavuz,antrenörler Ahmet Yıldık,Yasin Altun, Ali Öztürk ve futbolcular İlk olarak Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat'ı makamında ziyaret ederek takıma verdiği destekten dolayı Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat'a teşekkür eden genç sporcular zorlu gruptan çıkmak için ellerinden geleni yapacaklarını söylediler.

Akçakale spor'un her zaman için yanlarında olduklarını ve olacaklarını belirten Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat; "Genç sporcularımız 4 yıldır üst üste Şanlıurfa'mızı Türkiye U19 şampiyonasında temsil ediyor. Bu yıl yine geleneği bozmayarak Şanlıurfa'yı U19 Türkiye şampiyonasında temsil etmek için Adana'ya yolculuyoruz." Dedi.

Akçakale U19 takımı yöneticiler antrenörler ve sporcular kaymakam Eyüp Fırat'ın ardından Akçakale Belediye Başkan Vekili Mahmut Tümur'u makamında ziyaret etti. Başkan Vekili Tümur Genç sporcuları kapıda karşıladı.

Akçakale Belediyesinin spor ve sporcunun her zaman yanında olduklarını dile getiren Başkan Vekili Mahmut Tümur;"Geçtiğimiz ayda yine Akçakale Belediyemizin Sponsorluğunda 4 büyükler diye adlandırdığımız Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzon sporda forma giymiş ve nice başarılara imza atmış futbolcularımızı getirdik. Burada asıl amacımız Türkiye de ün yapmış eski futbolcularımızı hem daha yakından görmek hem de Akçakaleli gençlerimize örnek teşkil edebilmesi adına yapılan bir çalışmaydı. Ben tekrar Akçakale Belediye Başkanımız Sayın Abdülhakim Ayhan'a spora verdiği desteklerden dolayı tüm Akçakale halkı adına teşekkür ediyorum." Dedi.

Akçakale Belediyesi Başkan Vekili Mahmut Tümur, Şanlıurfa'yı bölge'de temsil edecek olan Akçakaleli genç sporculara başarılar dileyerek kafilenin yolculuk yapacağı Akçakale belediyesinin tahsis ettiği otobüse kadar yolculadı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Eyüp Fırat Şanlıurfa Akçakale Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title