Haberler

Akbank Günümüz Sanatçıları Ödülü Başvuruları Başladı

Güncelleme:

Akbank Sanat ve Resim ve Heykel Müzeleri Derneği işbirliğiyle düzenlenen "Akbank Günümüz Sanatçıları Ödülü Sergisi" Yarışması başvuruları başladı.

Resim, fotoğraf, video, heykel, seramik, yerleştirme ve yeni medya gibi çağdaş sanatın tüm ifade biçimlerine yer veren yarışma, bu yıl "Güzelliğin Yavaş Oku/ Zamanın Şimşeği"* temasında gerçekleştirilecek.

Adayların 28 Şubat 2017, Salı gününe kadar akbank_gso@akbank.com internet adresi üzerinden ya da posta yoluyla başvurabileceği yarışma; 40 yaş altındaki tüm T.C. vatandaşlarının katılımına açık.

Yarışma jürisinin değerlendirmesi sonucu; birinciliğe değer görülen eser 15.000 TL., ikinci 10.000 TL., üçüncü ise 5.000 TL. para ödülü almaya hak kazanırken, ödül alan ve jüri tarafından sergilenmeye değer görülen eserler, Nisan-Mayıs 2017 tarihleri arasında Akbank Sanat'ta düzenlenecek sergiyle sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Akbank Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title