Haberler

Akbank Girişimci Geliştirme Programı 2014 Başvuruları Başlıyor!

Güncelleme:

Sabancı Üniversitesi ve Akbank işbirliği ile gerçekleştirilen Akbank Girişimci Geliştirme Programı 2014 başvuruları 16 Eylül-19 Ekim 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Tüm Türkiye'den başvuruların beklendiği sertifika programına, başvurular arasından yapılacak bir değerlendirmeyle seçilecek 50 girişimci katılabilecek. Programın sertifika töreni 5 Kasım 2014 Çarşamba günü Karaköy Minerva Palas'ta düzenlenecek.

Sabancı Üniversitesi ve Akbank'ın; henüz yolun başındaki girişimcilere yol göstermek ve destek olmak için başlattığı bir eğitim programı olan Akbank Girişimci Geliştirme Programı 2014 başvuruları başladı. Tüm Türkiye'den girişimcilerin başvuru yapabileceği programın başvuruları 16 Eylül-19 Ekim 2014 tarihleri arasında yapılacak. Eğitimler 1-5 Kasım 2014 tarihleri arasında Sabancı Üniversitesi İstanbul Karaköy Kampüsü'nde, sertifika töreni ise 5 Kasım 2014, Çarşamba akşamı Karaköy Minerva Palas'ta düzenlenecek.

Akbank Girişimci Geliştirme Programı kapsamında girişimciler, toplam 5 gün süren kapsamlı bir eğitim programından geçiyorlar. Şirketlerin büyüme dönemindeki finansal hesaplamalarından farklı iş modellerine göre pazarlama ve operasyon planlarının yapılmasına kadar çok geniş bir çerçevede eğitim alan katılımcılar seminerlerde finansman ihtiyaçlarının karşılanması, iç ve dış pazarlarda büyüme konularında da bilgi alma fırsatını yakalıyorlar. Program kapsamında, önde gelen akademisyen ve uzmanlar; strateji, pazarlama, inovasyon, finans, hukuk, operasyonlar, liderlik, insan kaynakları ve kamu destekleri konularında eğitim verecek. Ayrıca katılımcılar konuk konuşmacı olarak katılacak başarılı girişimcileri dinleme ve ünlü girişimcilerin ofislerine yapılacak ziyaretlerle onlarla tanışma imkanı da bulacak.

Akbank Girişimci Geliştirme Programı; girişimcilere başarılı, verimli bir işletme kurmalarını sağlayacak sağlam bir altyapı sunabilmek, gerekli eğitimleri vermek ve uygulamalı proje çalışmaları gerçekleştirmek için planlandı. Projenin ilk uygulaması 2003 yılında gerçekleştirildi. Dünya örneklerinin sonuç ve deneyimlerinden yola çıkarak Türkiye koşullarına göre tasarlanan program süreç içinde sürekli geliştirildi. Kadın girişimcilerin sayısının artırılması ve desteklenmesi amacıyla KAGİDER 2005 yılından beri Program'ın destekçileri arasına. Ayrıca 2007 yılından beri İnovent ve Endeavor da program destekçileri arasında yer alıyor.

Programa; Türkiye'de kurulmuş bir şirketin yönetimde aktif bir ortağı veya üst seviye yöneticisi olan bütün girişimciler başvurabilir. Sabancı Üniversitesi Girişimcilik Kurulu tarafından yapılacak değerlendirme ve seçim sürecinde; projelerin yarattıkları katma değer, ne kadar inovatif oldukları, kat ettikleri yol, büyüme potansiyelleri ve hedefleri gibi konular göz önünde bulundurulacak. Başvuru ve detaylı bilgi için www.kobilersizinicin.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

"Girişimcilere desteğimiz sadece finansmanla sınırlı değil, girişimcilik ekosistemine değer katan birçok çözüm sunuyoruz."

Program'a ilişkin bilgi veren Akbank KOBİ Bankacılığı'ndan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz, ekonomik büyümeye dinamizm ve ivme kazandırmak için girişimcileri desteklemenin büyük önemi olduğuna işaret etti ve ekledi:

"Yeni düşüncelerin yaratılmasında, yeni endüstrilerin doğmasında aktif rol oynayan girişimciler, müşteri ihtiyaçlarını en hızlı ve doğru şekilde analiz ederek, içinde bulundukları ekonomiye dinamizm katıyorlar. Bu nedenle Akbank olarak girişimcilere desteğimiz sadece finansmanla sınırlı değil, girişimcilik ekosistemine değer katan birçok çözüm sunuyoruz. Bu kapsamda Sabancı Üniversitesi ile birlikte hayata geçirdiğimiz Akbank Girişimci Geliştirme Programı ile girişimcilerimize eğitimler veriyoruz. Programla girişimcilere uzun soluklu bir gelişim stratejisinin, sürdürülebilir büyümenin yolunu açmayı hedefliyoruz. Önemli olan şirketi sağlıklı büyüyen bir şirket haline getirmek ve bunu sürekli kılmak. Hayata geçirildiğinden bu yana pek çok girişimciyi destekleyen Akbank Girişimci Geliştirme Programı ile bu sene de birbirinden değerli girişimciler arasından belirlenecek 50 girişimciye eğitim imkanı sağlayacağız. Umarız ki programla, girişimcilerimiz işlerini daha büyüterek yarının iş dünyasında önemli bir yer edinir."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sabancı Üniversitesi Türkiye Akbank Eylül Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title