Haberler

AK Partili Vekilden HDP'lilere Sessiz Protesto

Güncelleme:

AK Parti Milletvekili Özbakır, Meclis'te HDP'lilere yönelik sessiz protesto eylemi yapıyor. Özbakır, HDP'liler ne zaman kürsüye gelse arkasını dönüyor.

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, HDP Grup başkanvekilleri veya sözcüleri ne zaman kürsüye gelse, hemen oturduğu koltuğunu döndürüp kürsüye arkasını dönüyor. HDP'lilerin konuşmaları bitince de tekrar eski haline dönüyor.

SESSİZ PROTESTO

Geçen hafta Güneydoğu'da devam eden çatışmalar ve sokağa çıkma yasakları yüzünden HDP milletvekilleri sık sık söz alıp kürsüye geldi. Özbakır da bu yüzden sık sık arkasını döndü, sesiz protestosunu sürdürdü.

FOTOĞRAFLARI ORTAYA ÇIKTI

Fotoğraflarda Özbakır, HDP Grup başkanvekilleri İdris Baluken, Çağlar Demirel ve Garo Paylan kürsüde konuşurken arkasını dönmüş otururken görülüyor.

PINARHİSAR CEZAEVİ'NİN SAVCISIYDI

1997 yılında bir mitingde yaptığı konuşma sebebiyle hapis cezasına çarptırılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kaldığı Pınarhisar Cezaevi'nin Savcısı Hüseyin Özbakır, 1 Kasım seçimlerinde AK Parti Zonguldak milletvekili olarak Meclis'e girdi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Hüseyin Özbakır Zonguldak AK Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (87)

çakalların dünyası:

Terbiyesiz adam

63
28
yanıtYanıtla
TUNÇ06:

Adam gibi protesto etmiş zoruna mı gitti çakal

yanıt3
yanıt1
SİYAH KÜRT Mobil-ANDROID:

Zaten tipinde meymenet yok. HDP lidere kurban olsun ve kskancliktan ölsün gebersin

21
23
yanıtYanıtla
YAŞASIN ÇILGIN TÜRKLER:

BUNLARI ORAYA ADAM DİYE GETİRENLERE YAZIKLAR OLSUN ELİ KANLI KATİL HDP TERERÜSTLER HAİNLER. .

16
25
yanıtYanıtla
çorumlu sinan:

o da onun dangalaklığı işte kendini bir şey sanıyor insana değeri olmayan insan değildir

24
12
yanıtYanıtla
aaa:

cokta tınnn

18
15
yanıtYanıtla
Asi:

Inadina hpd.

15
17
yanıtYanıtla
ankaralıMobil-ANDROID:

istisnalar hariç akp lilerin hepsi insanlık onurlarını yitirmiş

21
9
yanıtYanıtla
Osmans:

Çözüm sürecin de yan yana kol kola idiniz ne oldu ?

18
9
yanıtYanıtla
Maho:

Çokta tın derim.

15
12
yanıtYanıtla
Tüm 87 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title