Haberler

AK Partili Soylu: Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin Önüne Takoz Olmuştur

Güncelleme:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Kırklareli'nde partisinin düzenlediği il danışma toplantısında "Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin önüne takoz olmuştur." dedi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, "Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin önüne takoz olmuştur" dedi.

SOYLU'DAN KILIÇDAROĞLU'NA ELEŞTİRİ

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Kırklareli'nde partisinin düzenlediği il danışma toplantısına katıldı. Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğü Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek, şunları söyledi: "Bugün Kılıçdaroğlu diye bir adam var. Hepimiz izliyoruz. İşi sabahtan akşama kadar bu ülkenin başbakanına hakaret etmek. Bu ülkenin başbakanına ve ailesine iftira eden Kılıçdaroğlu diye bir adam var. Türkiye'nin en büyük talihsizliğidir. Siyasi hayatımıza gelmiş en edepsiz adamlardan biridir. Bu eşantiyon siyasetçisidir. Ülke böyle bir siyaset lideri görmemiştir. Muhalefet lideri ülkesinin önünü açar. Muhalefet lideri, iktidar partisinin yapamadığı veya yapmak istediği fikirleri, düşünceleri ortaya koyar. Ama bırakın ülkesinin önünü açmaya çalışmak, Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin önüne takoz olmuştur. 1970 yıllarda 'Tipitip' diye bir sakız vardı. Aynı Tipitip. Siyasi karikatür adam. Anlamak mümkün değil."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Süleyman Soylu Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (13)

cemil:

kılıçtaroğluna söze gerek yokta soylunun nasıl bir siyasetçi olduğunu bilmemek için salak olmak lazım

108
2
yanıtYanıtla
muğlalı:

aynen öyle

0
84
yanıtYanıtla
esas ataturkcu:

TAKOZ KEMAL

3
44
yanıtYanıtla
...:

Dogru soze ne hacet...

4
23
yanıtYanıtla
alp:

dönek adammı oldun akpde sen :)

22
2
yanıtYanıtla
osman:

geldığın,ywerebak,takoz

10
2
yanıtYanıtla
şenol:

siyaset nasıl bir şey anlamak mümkün değil kime ve veya kimlere aptal demekte çözemedim dün (DP) Genel başkanı iken ne diyordu kimlere hakaret ediyordu şimdi ne anlatmaya çalışıyor. Anlayan varsa aşk olsun

9
1
yanıtYanıtla
gariban:

ya Allah rızası için kendine bir bak ne kadar tiskindici

6
3
yanıtYanıtla
cenk:

Hepsi laf-ü güzaf. Tek dertleri RTE ye yaranmak. RTE nin derdi ise bunun gibi amaçsız çıkarcı kişilere işte böyle demogoji yaptırmak. Onların nihai gayesi menfaat ve koltuk.

7
2
yanıtYanıtla
Ziya:

Bu adam ne zaman AKP li olmuş ya? ve bence de soyadına yakışmıyor.

6
2
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title