Haberler

Ak Partili Saral'dan Sultanahmet Saldırısına Tepki

AK Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral, Sultanahmet’te bir polisin şehit olduğu canlı bomba saldırısına tepki göstererek, “İrfanla medeniyet kurmuş bir milletin ahvadını, endişeleri üzerinden teslim alamazsınız. İrfanla medeniyet kurmuş bir milletin çocuklarını şantaj, tehdit ve kolpa üzerinden asla teslim alamazsınız” dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral, Sultanahmet'te bir polisin şehit olduğu canlı bomba saldırısına tepki göstererek, "İrfanla medeniyet kurmuş bir milletin ahvadını, endişeleri üzerinden teslim alamazsınız. İrfanla medeniyet kurmuş bir milletin çocuklarını şantaj, tehdit ve kolpa üzerinden asla teslim alamazsınız" dedi.

AK Parti'li Saral yaptığı yazılı açıklamada, "Bir bünye kıymet değer ölçülerini kaybederse fitne tehdidi altına girer ve sineye fitne düşerse işte o zaman yara alır" ifadesini kullandı. Cehaletten daha büyük bir düşman olmadığını vurgulayan Saral, şunları kaydetti:

"Kimliğimizin esası olan kıymet ve kuvvetlerle meydana geldiğimiz müddetçe biz tarihin hiçbir döneminde düşmana meydan vermemişiz. Bugün Sultanahmet Meydanı'nda Haşhaşi eliyle toplum huzuruna kasteden Hasan Sabbahlar bilsin ve bilinmelidir ki hödük kolpanev-i şahsına münhasır gadük cehalete söker. İrfanla medeniyet kurmuş bir milletin ahvadını, endişeleri üzerinden teslim alamazsınız. İrfanla medeniyet kurmuş bir milletin çocuklarını şantaj, tehdit ve kolpa üzerinden asla teslim alamazsınız."

"Gezi Parkı'nda, 17 ve 25 Aralık'ta denediniz olmadı, olmayacak. Artık zaman bu milletin lehine işliyor. Bu millet kendine döndükçe, değerleriyle kendini buldukça, yıldızlar ve dünya da milletimiz lehine dönecek" diyen Saral şöyle devam etti:

"Yeni bir ba'sübadel mevt olacak. Azmettiğimiz yeni Türkiye yeni bir diriliş davasıdır. Milletin medeniyet değerlerine intisap ederek yeniden silkinişi fert fert ruhların kaynaşarak tek ruh ve tek yürek oluşudur. Ne Roma tiranlarının gladyoları, ne Hasan Sabbah'ın Haşhaşileri asla cephemizi sökemez, sökemeyecek. Bir hilal uğruna nice güneşlerin battığı bu topraklarda hilal ve istiklal için göğsünü siper eden vatan evlatlarını minnet ve şükranla anıyor, Sultanahmet'te Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Turizm Şube Müdürlüğü'ne yapılan hain saldırıda şehit olan Kenan Kumaş kardeşimize Allah'tan rahmet, milletimize ve yakınlarına sabr-ı cemil diliyorum." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Sultanahmet Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
title