Haberler

Ak Partili Özdağ: PKK 10 Yıl İçinde Tasfiye Edilecek

Güncelleme:

Ak Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, 10 yıl içinde devletin daha da büyüyeceğini ve terör örgütü PKK'nin tasfiye edileceğini söyledi.

Ak Parti Merkezefendi İlçe Kadın Kolları Genel Kurulu'na katılan AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, "Türkiye büyüyecek. Gelişecek. Beyin göçü, beyin gücüne dönüşecek. 10 yıl sonra devlet çok daha da büyüyecek. PKK'da tasfiye edilecek" dedi.

"LAİKLİK BÖYLE OLUR"

Özdağ, "Kadınlar başı kapalı vaziyette devlet dairelerinde çalışmaya başladılar. Demek ki bu ülkeye bir zararı yokmuş. Fen liseleri, İmam Hatip Liseleri de çoğalıyor. Kuran okuyanlar da meyhaneye gidenler de çoğalıyor. Laiklik böyle olur. Böyle bir ülke inşa edeceğiz. Türkiye büyüyecek" şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Selçuk Özdağ Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (77)

dogrucu:

yaa bunlar bu demeçleri verirken kafayı bulup öylemi konuşuyorlar doguyu komple pkk ya teslim edenler bunlar degilmi neredeyse türküm demek suç sayılacak

57
15
yanıtYanıtla
DoktormobilWeb@haberler.com:

Hadi ordan

40
12
yanıtYanıtla
... Mobil-ANDROID:

Başörtüyle çalışanlar da maşallah açık kadınlardan daha enteresan giyiniyorlar. Başörtü diye direnenler başörtü kurallarına uymuyorlar. Laiklik bu mu acaba? Amaç edep terbiye değil sadece başörtüsü

32
9
yanıtYanıtla
SÖYLEDİĞİNDEN UTANmobilWeb@haberler.com:

kuran okuyanlarda meyhaneye gidenlerde çoğalıyor demiş beyin yoksunu. demekki sizin amacınızda kuranı ve dini doğruca öğretmek yok eğer kuranı ve dini doğru öğrettirseydiniz mehyaneye gidenler çoğalmazdı ayrıca akp ile pkk zaten iç içe kimi kandırıyorsun. bu milletin başına pkk yı büyüten akp dir pkk yı destekleyen akp dir. akp vatan haini türk düşmanı bir siyonist kuruluşudur.

29
10
yanıtYanıtla
OSMANLI:

meyhaneler giderek çoğalıyormuş helal olsun size liberal İslamcılar

34
5
yanıtYanıtla
... Mobil-ANDROID:

Sayenizde meyhaneye giden kalmadı. Size yalakalık yapmak için

27
9
yanıtYanıtla
Demokrat:

Hadi lan atmayın, PKKyı tasfiye edince sizi kim seçecek vatanhainleri?

24
3
yanıtYanıtla
Yusuf D.:

İnşallah.

7
17
yanıtYanıtla
Kim oMobil-IOS:

Siz geldiniz Güneydoğu da Türk Bayrağı yok oldu. ........ ...... Konuşup insanı deli etmeyin.

15
2
yanıtYanıtla
OTTOMAN EMPİREMobil-ANDROID:

dünyadaki tek ırk biz deiliz. onlarında yaşamaya hakkı var. onlarda dilini konuşmalı. bu kadar bencil olmayın

5
12
yanıtYanıtla
Tüm 77 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title