Haberler

AK Parti'liler Gazze'de Ölenler İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kıldı

Güncelleme:

AK Parti'li Milletvekilleri, İsrail'in saldırılarında hayatını kaybeden Gazzeli Müslümanlar için Hacı Bayram veli Camii'nde gıyabi cenaze namazı kıldı.

AK Partili Milletvekilleri, İsrail'in saldırılarında hayatını kaybeden Gazzeli Müslümanlar için Hacı Bayram veli Camii'nde gıyabi cenaze namazı kıldı.

İsrail Büyükelçiliği önünde yapılan eylemin ardından sabah namazını Hacı Bayram Veli Camii'nde kılan AK Partili milletvekilleri, namaz sonrasında Gazze'de hayatını kaybeden Müslümanlar için gıyabi cenaze namazı kıldı. Vatandaşlarla birlikte cenaze namazı kılan milletvekilleri daha sonra hep birlikte dua etti.

TBMM'de grup başkanvekillerinin bir araya gelerek birlik ve beraberlik örneği gösterdiğini belirten AK Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa, "Dualarımız oradaki Müslümanlarla beraber. İnşallah Allah o sabileri bize şefaatçi eylesin. Onlarla bizi cennette buluştursun" dedi.

TBMM'de bütün milletvekillerinin beraber hareket ettiklerini ifade eden AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, "Dualarımız semaya ulaştı inşallah. Sözün bittiği, dünyada kaba kuvvetin geçtiği bir dönem yaşıyoruz. İnşallah Allah İslam ülkelerine birlik şuuru verir" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ak Parti İsrail Gazze Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title